Menu luk

Netværksgrupper

Bliv en del af vores faglige netværksgrupper hos Finansforbundet, hvor du kan møde ligesindede fagfolk med samme interesser og udfordringer som dig. Uanset om du er leder, på barsel eller arbejder med it, har vi en fortrolig netværksgruppe til dig.

Netværksgrupper fra A-Z

Netværks­dagen 2024

Vi gentager succesen fra sidste år – og du er inviteret til Netværksdag på ARoS i Århus. I år vil vi dykke ned i fællesskaber, de gode samtaler og ikke mindst tage travlheden ud af hverdagen. Netværksdagen 2024 er en unik mulighed for dig at møde kolleger fra hele finanssektoren, hvor du kan udveksle erfaringer og skabe nye forbindelser.

Læs mere og tilmeld dig her

Tech & it

Ledelse

Tillidsvalgte

Skab din egen netværksgruppe

Bliv netværksleder

Mangler vi en netværksgruppe indenfor et bestemt fagområde eller for en særlig medarbejderskare? Og er du interesseret i at starte netværket op og facilitere dette? Så kan du blive Netværksleder med Finansforbundets Netværkslederuddannelse. Uddannelsen tager tre dage fordelt over to sammenhængende uddannelsesdage og afsluttes med en pitchdag.

Læs om uddannelsen

Har du en ide til en ny netværks­gruppe?

Vi opretter løbende nye netværksgrupper. Har du en ide, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os på netvaerk@finansforbundet.dk

Send en mail
Tankefuld mand

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Kontakt Finansforbundets Netværksteam på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.