Menu luk

Netværk for PA`ere

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din arbejdsplads? Formålet med Finansforbundets netværksgruppe for PA´ere er, at du kan udveksle erfaringer og give sparring om hverdagens udfordringer samt dele viden om aktuelle temaer med fagfæller.

Som PA´er er du en vigtig brik i en travl leders hverdag. Du jonglerer med kalendere og henvendelser og har ofte en rolle i at spille din leder god i dagligdagen.
Du er ofte tæt på direktionens beslutninger og har typisk et godt indblik i den strategiske prioritering.

Derfor skal du kunne forholde dig kritisk, men også have en god forståelse af både forretning og ledelse.

For at lykkedes er det derfor vigtigt, at du kontinuerligt udvikler dine kompetencer inden for klassiske færdigheder som Microsoft pakken, kommunikation og digital udvikling.

Men lige så vigtigt er det, at du udvikler dig inden for de mere ”bløde” kompetencer som arbejdsglæde, motivation, work-life-balance og facilitering af møder og arrangementer.

Få viden og sparring på tværs af sektoren

Som medlem af netværksgruppen er der fokus på både din faglige men også personlige udvikling.

Netværksgruppen kigger på de trends og tendenser, som optager sektoren, så du også i fremtiden kan give den bedst tænkelige support til ledelsen.

Samtidig kigger vi på medlemmernes daglige udfordringer, og hvordan vi sammen kan sparre og udveksle erfaringer til gavn for gruppen.

Ambitionen med møderne er at give dig som netværksmedlem kompetencer, så du også i fremtiden er en kompetent sparringspartner for din ledelse og samtidig give dig et fagligt rum, hvor du kan dele ud af dine udfordringer og evt. få mulige løsningsforslag fra ligesindede.

Netværksgruppen er for dig

Netværksgruppen er for dig, som er PA´er, chefsekretær, direktionsassistent, HR-medarbejder eller lignende. Din titel er ikke så vigtig, det er mere din funktion/faglige rolle i finanssektoren, der skal matche netværket.

Til dagligt understøtter du typisk ledelsen/topledelsen – en eller flere – og er ofte bindeled mellem ledelsen og den øvrige organisation i virksomheden. Dine opgaver er alt fra koordinering og typisk sekretærarbejde til at være støtte for ledelsen.

Dit arbejde kan ofte være forbundet med stor fortrolighed på forskellige niveauer. Du kan have personligansvar, men det er ikke et krav.

Ønsker du at blive medlem, skriv en mail til Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk

Netværksmøder i 2024

Netværket mødes til tre fysiske netværksmøder og et online netværksmøde i løbet af 2024. Møderne afholdes hos medlemmerne selv. 

Få en introduktion til netværket

Hør Elisabeth Åxman dele sin motivation for at danne et netværk, der samler PA'er fra den finansielle sektor for at inspirere og sparre hinanden.

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.