Menu luk

Finansforbundet Jyske Bank Kreds

Finansforbundet Jyske Bank Kreds er den faglige organisation i Jyske Bank koncernen og en virksomhedskreds i Finansforbundet. I Finansforbundet Jyske Bank Kreds arbejder vi bl.a. for arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og forhandler den lokale overenskomst, koncernoverenskomsten.

Finansforbundet arbejder for

Alle har ret til et job med trivsel

Hvordan skaber vi god trivsel, når arbejdslivet er under konstant forandring? Og hvilke læringer og initiativer skal vi gøre brug af, for at sikre både fællesskab og fleksibilitet? Få viden og inspiration her.

Læs mere

Sammen om
ligeløn

Kvinder i den finansielle sektor tjener stadig mindre end deres mandlige kolleger. Den uretfærdighed skal vi til livs. Bliv klogere på behovet for mere lige løn her.

Læs mere

Nyheder

Arrangementer

For medlemmer

Arbejdsliv og udvikling

Få en samtale om dit arbejdsliv

Finansforbundet hjælper dig med at trives og lykkes i dit arbejdsliv. Vi er din uvildige sparringspartner og vores dygtige konsulenter sidder klar til at give dig sparring. Log på Mit Forbund for at booke en karrieresamtale.

Mit forbund

Koncern­overens­komst

I Finansforbundet Jyske Bank Kreds har vi forhandlet os til en koncernoverenskomst, der supplerer Standardoverenskomsten. Koncernoverenskomsten gør, at du på nogle områder har fået endnu bedre forhold.

Koncernoverenskomst 2023
Aftale, overenskomst, ja

For tillidsvalgte

Sammen om arbejdslivet

Arbejdslivet er ikke altid snorlige. Forskellige begivenheder kan gøre, at arbejdslivet tager en uventet drejning. Her skal den enkelte mødes med tillid, respekt og fællesskab.

Læs mere

Om Finansforbundet Jyske Bank Kreds

Finansforbundet Jyske Bank Kreds

Kredsbestyrelsen

Se her, hvem som sidder i Finansforbundet Jyske Bank Kreds.

Kontakt-info

Tilmeld dig nyhedsbreve

Kontakt os

89 89 26 00

Du er velkommen til at ringe til vores sekretær Ulla Snede.

Du kan også skrive til kredsen@jyskebank.dk

Adressen er: Vestergade 18, 2. 8600 Silkeborg