Menu luk

Medlemsfordele

Vi er fagforbundet for hele den finansielle sektor - otte ud af ti finansansatte er medlem. Hos os har du adgang til bl.a. sektorspecifik rådgivning om trivsel, karriere og rettigheder samt mulighed for at deltage i arrangementer og netværk.

Rettigheder og løn

Rådgivning om løn

Vi ved, hvor vigtig din løn er for dig. Du kan derfor få professionel rådgivning om alt fra lønniveau til lønforhandling, så du kan få den løn, du fortjener.

Få hjælp til løn

Arbejdsliv og trivsel

Finansforbundets
a-kasse

Få en a-kasse, der kender det finansielle område. Finansforbundets a-kasse har et unikt kendskab til dit arbejdsmarked og dine jobmuligheder.

Meld dig ind i a-kassen

Overenskomst

Forsikringer og andre kontante fordele

Attraktive tilbud på forsikring i Tryg

Bilforsikring, rejseforsikring eller personforsikring? Få attraktive tilbud og faste lave priser på dine forsikringer i Tryg. Start med et forsikringstjek og find ud af, om du kan spare penge eller få bedre dækning.

Få et forsikringstjek
TRYG ny - familiebillede/tryghed

Finansviden

Skal din kollega også være medlem?

Lige nu er et godt tidspunkt, for i hele februar kører vi en dobbelt op-kampagne, hvor både du og din kollega får et gavekort på 400 kr., når din kollega bliver betalende medlem af Finansforbundet.

Overvejer du at blive medlem?

32 66 13 70

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvad Finansforbundet kan gøre for dig. Vi tager også gerne imod din indmeldelse over telefonen.

Hverveservice@finansforbundet.dk