Menu luk

Skal din kollega også være medlem?

Lige nu er et godt tidspunkt, for i hele februar kører vi en dobbelt op-kampagne, hvor både du og din kollega får et gavekort på 400 kr., når din kollega bliver betalende medlem af Finansforbundet.

Der er 3 potentielle fordele ved at invitere din kollega med i fællesskabet:

  1. Jo flere medlemmer vi er, desto stærkere står vi.
  2. Din kollega får adgang til attraktive medlemsfordele - og de første tre måneders medlemskab gratis (værdi 855 kr.*)
  3. I får begge et gavekort på 400 kr., når din kollega bliver betalende medlem - men det er kun i februar (normalt plejer det kun at være dig, der modtager et gavekort).

Det eneste du skal gøre er, at invitere din kollega til at tage en uforpligtende snak med os, hvor vi fortæller om de mange medlemsfordele. Når din kollega har meldt sig ind, så får I begge et gavekort på 400 kr., som I kan bruge i hundredvis af butikker fx Matas, H&M eller Magasin.

Sådan gør du

1) Få din kollegas accept

2) Udfyld formularen herunder ↓

Husk at få din kollegas accept på forhånd.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal bede om accept, så har vi lavet en inviter-en-kollega-skabelon, som du kan bruge enten som e-mail eller inspiration til en snak.

Kampagnen gælder betalende medlemmer. 

Udfyld formularen

Din kollega
Dig

Når du sender formularen, betyder det, at din kollega har takket ja til en uforpligtende snak med os.

Kontaktdata slettes senest efter 12 måneder. Fortryder din kollega, skal en af jer sende en mail til invitation@finansforbundet.dk.

*Medlemskab kan opsiges med et varsel på løbende måned + 3 måneder, hvis man er i job i sektoren. Der gælder én måneds opsigelsesvarsel, hvis man skifter til et job uden for sektoren, hvis man bliver ledig eller går på pension.

In English?

Regler og FAQ

Skal din studie­makker ­også være medlem?

Er du medlem, og anbefaler du Finansforbundet til en medstuderende, så får I begge et gavekort på 100 kr. Det er naturligvis gratis at være medlem for studerende

Meld din medstuderende ind