Menu luk

Regler og FAQ

Læs reglerne for kampagnen ”Inviter en kollega med i fællesskabet”, og få svar på de ofte stillede spørgsmål.

Hvilke regler gælder for kampagnen?
  • Kampagnen løber til 31. december 2024.
  • Du kan anbefale/indmelde lige så mange, som du vil. Alle ansatte i det finansielle område kan blive medlem af Finansforbundet.
  • Kampagnen retter sig mod nye medlemmer. Som eksisterende medlem får du kun belønning i form af gavekort, såfremt der er tale om et nyt betalende medlem i Finansforbundet (studentermedhjælpere er ikke omfattet af denne kampagne, da Finansforbundet i forvejen tilbyder gratis medlemskab for studerende).
  • Den anbefalede/det nye medlem må ikke have været medlem af Finansforbundet de sidste 6 måneder.
  • Vi fremsender gavekort til det eksisterende medlem, når det nye medlem har meldt sig ind. Bemærk gavekortene er skattepligtige, og vinderne har selv ansvaret for indberetning til SKAT (B-indkomst).
  • Din anbefaling/indmeldelse af et nyt medlem foregår efter først til mølle-princippet. Hvis flere medlemmer anbefaler den samme person, får det første medlem derfor præmien.
  • Kampagnen har et loft på 2.000 stk. gavekort.
  • Indtil 1. december 2024 byder vi nye medlemmer velkommen med tre måneders gratis medlemskab. Det nye medlem kan til enhver tid opsige sit medlemskab med et varsel på 3 måneder fra næste første, hvis medlemmet fortsat arbejder i sektoren eller 1 måned fra næste første, hvis medlemmet er ledig, på pension eller har fået job uden for sektoren (udmeldelse iht. Finansforbundets vedtægter).
  • Finansforbundet forbeholder sig ret til at ændre betingelser og vilkår.
Hvornår får jeg min belønning?

Vi gør status den første hverdag i hver måned og sender dit gavekort på mail, når vi har registreret, at din kollega har meldt sig ind. 

Hvor mange kollegaer kan jeg melde ind?

Du kan indmelde eller indsende kontaktdata på så mange potentielle medlemmer, som du ønsker.

Skal jeg betale skat af min præmie?

Ja, beløbet på dit gavekort, skal du svare skat af (B-indkomst). Og du skal selv indberette beløbet til SKAT.

Jeg har ikke fået mit gavekort?

Vi sender dit gavekort, når vi har registreret, at din kollega har meldt sig ind. Der kan godt gå nogle uger, før vi kan se registreringen i vores medlemssystem. Er du i tvivl, så kontakt os på hverveservice@finansforbundet.dk.

Min kollega har ikke hørt fra jer?

Vores kontakt til potentielle medlemmer har meget høj prioritet, og vi kontakter dem i den rækkefølge, som vi modtager information fra hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 32 96 46 00.

Jeg får et gavekort, men hvad får det nye medlem?

Indtil 1. december 2024 får alle nye medlemmer et tre måneders gratis medlemskab. Det svarer til en besparelse på 780 kr. (det koster 260 kr. om måneden at være medlem af Finansforbundet, hvis du er i arbejde og 170 kr. om måneden som ledig).

Hvornår er sidste frist for at melde et nyt medlem ind?

Sidste mulighed er den 1. december 2024.

Gælder aktiviteten også for studerende?

Studerende er ikke omfattet denne kampagne, da studerende i forvejen tilbydes gratis medlemskab.

Studiemedlemmer kan invitere studiekammerater til en uforpligtende samtale. Hvis studiekammeraten takker ja til et medlemskab, får begge medlemmer et gavekort på 100 kr. som tak. 

Læs mere her

Er det ikke spild af medlemmernes penge med denne kampagne?

Jo flere medlemmer, vi står sammen i Finansforbundet desto bedre. Kampagnen kan være ”det ekstra skub”, der skal til for at melde sig ind. Kampagnen er en investering, der i sidste ende giver overskud, fordi vi skaffer nye medlemmer.