Menu luk

Fra den 4. juli til den 5. august har vi åbent fra klokken 8.30-14.00 på vores hovednummer 3296 4600. Du kan stadig ringe direkte til vores juridiske rådgivning på 3266 1330. Mandag til torsdag 8.30-16.00. Fredag 8.30-15.00. God sommer!

Job i Finansforbundet

Er du på udkig efter nyt job og nye udfordringer? Søg en af vores ledige stillinger.

Vi er lidt over 140 ansatte i Finansforbundets sekretariat. Vi søger jævnligt nye kolleger, der kan hjælpe os med at løfte opgaverne.

Ledige stillinger

FINANSFORBUNDET SØGER MOTIVERET SÆLGER

Er du skarp til at sælge medlemskaber? Og tænder du på at lukke salg og fastholde medlemmer? Så har vi et virkelig spændende job, der måske kan blive dit.

Om Jobbet:

Finansforbundet er en moderne fagforening for mere end 55.000 ansatte i og omkring den finansielle sektor. Og vi vil gerne være flere. Derfor leder vi nu efter en dygtig og motiveret sælger til vores hverveteam.

Som sælger bliver du en del af et velfungerende team, der har fokus på at skabe medlemsrejser, hvor salg og loyalitet er i balance. Her skal salgs- og serviceoplevelsen være nærværende, ordentlig og ærlig.

I jobbet skal vores nye sælger sikre:

 • Hvervning af nye medlemmer med stærkt afsæt i værdiskabende dialog.
 • Fastholdelse af medlemmer.
 • Loyalitetsopkald med fokus på værdiskabelse og ambassadørskab.
 • Deltagelse på studiestartsarrangementer med fokus på leads, indmeldelser og service.

Som sælger bliver du en del af hverveteamet, der sammen med indholdsteamet og marketingteamet udgør området Kommunikation, Markedsføring og Hvervning. Hele området tæller godt 25 dygtige, motiverede specialister, der alle refererer til områdechef Rasmus Breum Mariegaard

Din profil:

Vi forventer, at du kan begå dig både blandt unge studerende og sammen med vores tillidsvalgte i virksomhederne. Du arbejder struktureret og resultatorienteret, har et stort drive, er kontaktskabende og holder, hvad du lover. Det giver dig energi at arbejde selvstændigt og målrettet, og du brænder for at kommunikere og hverve nye medlemmer. Du har også de fleste af følgende kompetencer:

 • Solid salgserfaring – gerne fra finansområdet, en fagforening, forsikring eller lignende brancher.
 • Stærk kommunikator og erfaring med værdiskabende kommunikation
 • Dokumenteret succes inden for kundeloyalitet, salg og/eller ambassadørskabelse.
 • God energi – primært på telefonen – gerne også i mødet og på scenen.
 • Stærke samarbejdsevner
 • Det er en fordel, hvis du er dygtig til engelsk.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udviklende stilling med stort ansvar i et stærkt fagligt miljø, hvor du vil få indflydelse på din dagligdag og din faglige udvikling, og i en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling
 • Attraktive løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur, kunstforening og fredagsbar.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechef Rasmus Breum Mariegaard på 31 31 87 78 eller indholdsredaktør Charlotte Vaarst Andersen på 53 62 17 41. Vi holder indledende og uddybende samtaler i henholdsvis uge 33 og 34. Send dit CV og ansøgning senest den 15. august 2022 her.

ansøgnings frist: 15-08-2022
Tiltrædelse : 01-10-2022

Ansøg nu

DIGITAL MARKETING PROJEKTLEDER TIL AMBITIØS OG UDVIKLINGSSTÆRK MEDLEMSORGANISATION

Kan du udvikle og drive marketing-kampagner, så endnu flere medlemmer gør brug af Finansforbundets kurser og andre værditilbud? Og kan du levere effekt på både branding-tiltag og mere taktiske indsatser? Så vil vi gerne fortælle dig om et rigtig spændende job med masser af udviklingsmuligheder. 

For hos Finansforbundet leder vi efter en skarp digital marketing projektleder, der i samarbejde med gode kolleger kan sikre, at vores kurser, rådgivningstilbud og kampagner bliver set og brugt af endnu flere. Vi ved, at vores medlemmer bliver mere tilfredse og mere loyale, hvis de blot én gang deltager i f.eks. kursus. Det skyldes, at vores kurser får meget positive vurderinger af deltagerne.

Som vores nye marketing projektleder får du derfor til opgave at aktivere vores kursustilbud med mere til nye og eksisterende medlemmer via digitale og analoge kanaler. Med dig og dine kollegers arbejde lykkes vi i endnu højere grad med at fastholde og vinde endnu flere medlemmer, end vi gør i dag.

Om Jobbet:

Den nye marketing projektleder vil primært stå for markedsføringen af vores kurser, netværk og rådgivningstilbud. Men som marketing projektleder vil du også skulle bidrage til eller stå for kampagner om f.eks. senkarriere, mental sundhed, trivsel, 8. marts og andre nedslag. Og endelig vil du også skulle være med til at bygge og optimere vores digitale always on-marketing. Det hele foregår i tæt samarbejde med gode folk i teamet og den øvrige organisation.

Mere konkret er opgaverne i jobbet:

 • At prioritere, udvikle og drifte markedsføringen af afdelingernes kurser og rådgivningstilbud sammen med Finansforbundets kursus- og rådgivningsafdelinger. Det gælder særligt tilbuddene fra Center for Læring og Udvikling, der er Finansforbundets afdeling for kurser, netværk mm.
 • At drive og udvikle vores always on-marketing som SEM/SEO, særligt ved hjælp af Google Ads, Google Analytics mv.
 • At producere skarpt visuelt indhold og tekst til websites og andre kanaler.
 • At koordinere produktion af indhold til SoMe-kanaler, nyhedsbreve med mere med de specialister i afdelingen, der har ansvaret for disse kanaler.
 • At følge op på effekten af eksisterende og afsluttede indsatser.

Med andre ord er der masser af muligheder for at dygtiggøre sig i jobbet og få reel erfaring med spændende marketingdiscipliner. Det sker tilmed i samarbejde dygtige kolleger med stærke fagligheder inden for brandkampagner, marketing automation, SoMe, video, tekst, journalistik, nyhedsbreve med mere.

I jobbet som marketing projektleder bliver du en del af marketingteamet, der sammen med indholdsteamet og hverveteamet udgør Finansforbundets MARKOM-område. Vi samarbejder tæt på tværs af de tre områder og med vores kolleger i resten af organisationen. Hele området tæller 25 dygtige, motiverede specialister, der alle refererer til områdechef Rasmus Breum Mariegaard.

Din profil:

Vi forventer først og fremmest, at du har stærke evner inden for digital marketing, herunder gerne SEM – og at du er optaget af, hvordan man kan gøre tingene lige et hak bedre. Vi forventer også, at du er dygtig til at samarbejde og koordinere med kolleger, for det sætter vi højt i Finansforbundet. Og så leder vi naturligvis efter en god kollega, der er sjov og lærerig at være sammen med.

Du har nok de fleste af følgende kompetencer:

 • Bachelor eller kandidat inden for marketing eller tilstødende felter.
 • Et par års erfaring med digital marketing, meget gerne fra et bureau, en medlemsorganisation, interesseorganisation eller NGO.
 • Du skriver godt og har forstand på særligt de digitale aspekter af marketing. Vi er særligt interesserede i Google Ads og Google Analytics-kompetencer, som vi håber, at du mestrer eller ønsker at mestre.
 • Du er nysgerrig, positiv og meget stærk til samarbejde. Ideelt set er du også god til engelsk. 

Det er ikke afgørende, at du kan det hele, når du starter. Men du skal kunne en del og have appetit på endnu mere.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udviklende stilling med stort ansvar i et stærkt fagligt miljø, hvor du vil få indflydelse på din dagligdag og din faglige udvikling, og i en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling
 • Attraktive løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur, kunstforening og fredagsbar.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechef Rasmus Breum Mariegaard på 31 31 87 78 eller rbm@finansforbundet.dk. Vi holder indledende og uddybende samtaler i henholdsvis uge 33 og 34. Send dit CV og ansøgning senest den 15. august 2022 her.

ansøgnings frist: 15-08-2022
Tiltrædelse : 01-10-2022

Ansøg nu

JOURNALIST MED SPECIALE I NYHEDSBREVE

Kan du skrive skarpe artikler og opsætte nyhedsbreve, som modtagerne bare ikke kan vente med at åbne? Har du en solid journalistisk baggrund, som du gerne vil sætte i spil for mere end 55.000 medlemmer? Og venter du spændt på klikrater, svar på A/B-test og andre dataindsigter, når du har sendt et nyhedsbrev? Så vil vi gerne fortælle dig om et fedt job.

Om Jobbet:

Hos Finansforbundet leder vi nemlig efter en journalist med speciale i nyhedsbreve, der med en solid baggrund i nyhedsjournalistik kan bidrage væsentligt til, at vores nyhedsbreve bliver læst af endnu flere.

Vi vil nemlig gerne løfte vores nyhedsbreve til næste niveau, så vi i endnu højere grad får synliggjort vores gode indhold, rådgivningstilbud og services for medlemmer. Derfor har vi brug for en journalist, der både er resultat- og detaljeorienteret. Det kræver en sikker pen samt stor interesse for, at nyhedsbrevene åbnes og læses.

I jobbet som journalist med speciale i nyhedsbreve skal du stå for:

 • Udarbejdelse af artikler, noter mv. til nyhedsbrevene samt på magasinet Finans’ subsite på Finansforbundet.dk
 • Opsætning, udsendelse og optimering af nyhedsbrevene Finans, Medlemsnyt samt en række andre, mindre nyhedsbreve.
 • Redaktionel udvikling af nyhedsbrevene, herunder dataopsamling fra kampagner samt indhentning af inspiration fra Danmark og udlandet.
 • Derudover skal du indgå i den fælles ideudvikling og feedback i indholdsteamet. Dette består foruden dig af kapaciteter inden for journalistik, nyhedsbreve, SoMe og design.

Som journalist med speciale i nyhedsbreve bliver du en del af indholdsteamet, der sammen med hverveteamet og marketingteamet udgør området Kommunikation, Markedsføring og Hvervning. Hele området tæller godt 25 dygtige, motiverede specialister, der alle refererer til områdechef Rasmus Breum Mariegaard.

Din profil:

Vi forventer, at du har stærke evner inden for digital, skriftlig journalistik – og at du har erfaring med eller flere e-mail-systemer som Agilic, Mailchimp, Campaign Monitor eller tilsvarende.

Du har formentlig baggrund som nyhedsjournalist og erfaring med daglige nyheder. Derudover er det vigtigt, at du er en mester i koordinering og samarbejde med bl.a. indholdsredaktøren samt andre indholdsleverandører internt og eksternt. Og endelig er det et stort plus, at du er optaget af både detaljer og af resultater, så vi sammen kan skabe bedre resultater over tid.

Du kan derfor nikke til de fleste af følgende kompetencer:

 • Dygtig og effektiv skribent med journalistisk baggrund.
 • Stærke, dokumenterede kompetencer med opsætning og udvikling af nyhedsbreve.
 • Optaget af udvikling, optimering og effekt af nyhedsbrevene og online journalistik.
 • Stærke samarbejdsevner og gerne også analytiske færdigheder.

Det er ikke afgørende, at du kan det hele, når du starter. Men du skal kunne en del og have appetit på endnu mere. I Finansforbundet har vi meget gode muligheder for efteruddannelse, så vi bidrager også meget gerne til din faglige og personlige udvikling.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udviklende stilling med stort ansvar i et stærkt fagligt miljø, hvor du vil få indflydelse på din dagligdag og din faglige udvikling, og i en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling
 • Attraktive løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur, kunstforening og fredagsbar.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechef Rasmus Breum Mariegaard på 31 31 87 78 eller indholdsredaktør Mette Lauth på 27 83 71 36. Vi holder indledende og uddybende samtaler i henholdsvis uge 33 og 34. Send dit CV og ansøgning senest den 15. august 2022 her.

ansøgnings frist: 15-08-2022
Tiltrædelse : 01-10-2022

Ansøg nu

Kort om os

I Finansforbundet tror vi på fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket – ikke omvendt. 

Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 55.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Følg os på Facebook og LinkedIn.

Kontakt os

32 96 46 00

Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til os på post@finansforbundet.dk