Menu luk

Job i Finansforbundet

Er du på udkig efter nyt job og nye udfordringer? Søg en af vores ledige stillinger.

Vi er lidt over 140 ansatte i Finansforbundets sekretariat. Vi søger jævnligt nye kolleger, der kan hjælpe os med at løfte opgaverne.

Ledige stillinger

Stud.jur. med kendskab og interesse for ansættelsesret

Brænder du for arbejds- og ansættelsesretten, og vil du gerne have praktisk erfaring med direkte juridisk rådgivning? Så skal du søge en stilling som stud.jur. hos os!


Vi søger nemlig løbende dygtige og kompetente stud.jur.’er til vores medlemsrådgivning i afdelingen Jura, hvor du vil blive ansat i et område med jurister og advokater, som beskæftiger sig med medlemsrådgivning, bl.a. individuel rådgivning om overenskomst og ansættelsesret.

 

Om jobbet:

Som stud.jur. arbejder man med

 • direkte juridisk rådgivning til medlemmer og tillidsvalgte inden for personalejura, arbejdsret og overenskomster, såvel mundtligt som skriftligt
 • anvendelse af arbejdsrettens regler og overenskomstbestemmelser
 • søgning i arbejdsretlig litteratur, regler og praksis i forbindelse med retssager
 • egen sagsportefølje
 • derudover vil der forekomme forefaldende juridisk sagsbehandling, gennemgang af kontrakter, samt diverse ad hoc-opgaver
 • Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt og planlægges fleksibelt under hensyntagen til dit studie.

 

Din profil:

Vi forventer, at du er et positivt og udadvendt menneske, der har en åben tilgang til arbejdsopgaverne samt at du har

 • påbegyndt kandidatuddannelsen i jura og har mindst 1 år tilbage på dit studie
 • har bestået kursusfaget ”Arbejdsret”
 • har bestået eller følger kursusfaget ”Ansættelsesret”
 • har evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret
 • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner
 • er serviceorienteret og hjælpsom.

Vi tilbyder:

Du ansættes i Finansforbundet på Applebys Plads 5, København K. Vi tilbyder et spændende studiejob, hvor der er højt til loftet, og hvor du vil få et stort personligt ansvar og forskelligartede opgaver i et fagligt dynamisk miljø på en fleksibel arbejdsplads med attraktive løn- og arbejdsvilkår efter intern overenskomst.

Vi holder til i lyse, åbne kontorer med udsigt til Christianshavns Kanal, har fantastisk forplejning og mange sociale tilbud fra yoga, kajakker til en fyraftenstur, kunstforening og fredagsbar. Grundet ombygning er vi resten af 2023 i Snorresgade 15, 2300 København S.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte områdechef Bente Kjær Koch på 6120 5944.

Ansættelse sker løbende i forlængelse af behov og match med de rigtige medarbejdere. Ansøgning, mrk. ”stud.jur”., CV samt dokumentation for relevant uddannelse vedhæftes online her.

ansøgnings frist : Løbende samtaler
Tiltrædelse :

Ansøg nu

Studerende med interesse for HR i en politisk organisation

Er du studerende, og brænder du for en karriere inden for HR, så har du nu en spændende mulighed for at få praktisk erfaring hos os ca. 15 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt.  
 

Jobbet 
HR i Finansforbundet er en del af Ledelsessekretariatet, og du vil indgå som en aktiv del af afdelingen, som består af 9 medarbejdere hvoraf 2 sidder i HR.  

Du vil komme til at beskæftige dig med en bred palette af opgaver inden for HR, men vil også skulle samarbejde med Ledelsessekretariatets øvrige medarbejdere i forhold til deres opgaver, som bl.a. dækker områder inden for ledelse, strategi og organisation.   

 
Dine opgaver spænder bredt men kunne f.eks. være: 

 • Rekruttering – Assistere med administrative opgaver fra start til slut eks. udarbejdelse af jobannoncer, ansøgningshåndtering og interviewkoordinering 

 • OnboardingKoordinering af introduktionsdage og øvrige administrative opgaver 

 • HR projekter Deltage i HR projekter og initiativer efter behov eks. APV og div. medarbejderundersøgelser  

 • Kommunikative opgaver – både på vores intranet og hjemmeside 

 • Strategiarbejde – opfølgning og afrapportering af strategiske initiativer 

 • Arrangementer – Planlægning af møder, seminarer mv.  

 
Hvem er du? 
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, gerne med fokus på HR, organisation og strategi. Du har interesse for HR og kan se muligheder i, at få et stort indblik og praktisk erfaring med at arbejde centralt i en politisk organisation.  

Som person er du udadvendt, energisk og ikke bange for at stille spørgsmål. Du er struktureret og servicemindet i din tilgang. Du trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig være opsøgende og er god til at skabe relationer. 

Har du et grundlæggende kendskab til HR-principper er det en fordel men ikke et krav. 

 
Vi tilbyder 
En udviklende og alsidig stilling, hvor du selv kan få indflydelse på udførslen og planlægningen af dine opgaver. Vores omgangstone er uformel og vi tilbyder, at du kan blive en del af et godt fællesskab. Din arbejdstid vil være fleksibel i forhold til dit studie og ved eksamensperioder.  

Vi holder aktuelt til i Havnegade, men flytter i 2024 tilbage til vores nye lyse, åbne kontorer på Christianshavn. Her har vi en fantastisk kantine og mange sociale tilbud, herunder yoga, kajakker, fyraftensture, kunstforening og fredagsbar. 

 

Er du interesseret? 
Vi glæder os til at høre mere om dine interesser og ambitioner indenfor HR, så send din ansøgning allerede i dag, da vi afholder samtaler løbende. Opslaget tages af, så snart vi mener at have fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tine Natasja Fog, Senior HR-konsulent, på tlf. 32 66 14 71. 

 

ansøgnings frist : Hurtigst muligt
Tiltrædelse : Hurtigst muligt

Ansøg nu

Kort om os

I Finansforbundet tror vi på fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket – ikke omvendt. 

Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 55.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Følg os på Facebook og LinkedIn.

Kontakt os

32 96 46 00

Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til os på post@finansforbundet.dk