Menu luk

Skal din studiemakker
også være medlem?

Er du medlem, og anbefaler du Finansforbundet til en medstuderende, så får både du og din medstuderende et gavekort. Det er naturligvis gratis at være medlem for studerende

MGM Studerende

Som studerende får du et gratis medlemskab hele din studietid, der inkludere billige forsikringer, netværk, gratis kurser i bl.a. Excel og mange andre fordele. Alt, du skal gøre, er at opfordre din studiemarkker til at tage en uforpligtende snak med os, hvor vi fortæller om de mange medlemsfordele.

Sådan gør du

Når du har fået din studiemakkers accept, udfylder du formularen. Hvis du vil anbefale flere medlemmer på én gang, skal du i stedet sende en mail til invitation@finansforbundet.dk. Husk også her at få dine studiekammeraters accept på forhånd.

Kampagnen gælder kun for aktive studiemedlemmer.

Studiekammerat
Dig

Når du sender formularen, betyder det, at din studiekammerat har takket ja til en uforpligtende snak med os.

Kontaktdata slettes senest efter 12 måneder. Fortryder din studiekammerat, skal en af jer sende en mail til invitation@finansfornundet.dk

*Som studerende er der ingen opsigelsesvarsel og medlemskabet kan siges op fra dag til dag. Når du nærmer dig dimissionsdatoen, får du et opkald fra os, hvor vi sammen kigger på dine muligheder som medlem i finanssektoren.

Regler og FAQ

Det får du som medlem

Få det fulde overblik over medlemsfordele, rådgivning, ekspertise og arrangementer skræddersyet til dig, der studerer. Et studiemedlemskab er gratis hele uddannelsens varighed.

Læs mere
Rekruttering