Menu luk

Skal din studie­makker ­også være medlem?

Er du medlem, og anbefaler du Finansforbundet til en medstuderende, så får I begge et gavekort på 100 kr. Det er naturligvis gratis at være medlem for studerende

Som studerende får du et gratis medlemskab hele din studietid, der inkluderer billige forsikringer, netværk, gratis kurser i bl.a. Excel og mange andre fordele. Alt, du skal gøre, er at opfordre din studiemakker til at tage en uforpligtende snak med os, hvor vi fortæller om de mange medlemsfordele.

Sådan gør du

Når du har fået din(e) medstuderendes accept, udfylder du formularen. Husk at få accept fra alle dine studiekammerater på forhånd. 

Kampagnen gælder kun for aktive studiemedlemmer.

Dig
Studiekammerat 1
Studiekammerat 2
Studiekammerat 3
Studiekammerat 4
Studiekammerat 5

Når du sender formularen, betyder det, at din(e) studiekammerat(er) har takket ja til en uforpligtende snak med os.

Kontaktdata slettes senest efter 12 måneder. Fortryder din studiekammerat, skal en af jer sende en mail til invitation@finansforbundet.dk

*Som studerende er der ingen opsigelsesvarsel og medlemskabet kan siges op fra dag til dag. Når du nærmer dig dimissionsdatoen, får du et opkald fra os, hvor vi sammen kigger på dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Regler og FAQ

Det får du som medlem

Få det fulde overblik over medlemsfordele, rådgivning, ekspertise og arrangementer skræddersyet til dig, der studerer. Et studiemedlemskab er gratis hele uddannelsens varighed.

Læs mere
2 unge kvinder