Menu luk

Netværksgruppe om it-arkitektur

Gennem oplæg og erfaringsudveksling med andre it-arkitekter fra den finansielle sektor får du indsigter og inspiration til at styrke din virksomheds værdiskabelse af rammearkitekturen og infrastrukturen.

Teknologiudviklingen giver nye muligheder men også nye krav og regulativer. Det kræver kontinuerligt kompetenceudvikling af it-medarbejderne, men samtidig må den nye teknologi og den øgede digitalisering ikke forstyrre stabil drift – set fra både medarbejdernes og kundernes stol.

It-afdelingerne rundt om i den finansielle sektor er derfor udfordret mere end nogensinde før.

I Finansforbundets netværksgruppe it-arkitektur kigger vi nærmere på de muligheder og udfordringer, du som arkitekt sidder med til hverdag, og hvordan du imødekommer morgendagens krav og muligheder.

It-arkitektur med finansielle øjne 

Igennem sparring, erfaringsudveksling, eksterne præsentationer og drøftelser med andre ligesindede får du indsigt i, hvad der rør sig på markedet - teknologisk og forretningsmæssigt - så du og din virksomhed kan holde trit med den rivende udvikling. Samtidig får du mulighed for at afprøve dine ideer sammen med andre it-arkitekter.

Som medlem får du

  • Adgang til en fortrolig tænketank, hvor du kan sammenligne metoder og tilgange til strategier og teknologier

  • Mulighed for at blive holdt ajour med udviklingen inden for et hurtigt felt til gavn for både dig og din arbejdsplads

  • Sparring med ligesindede, der både forstår din tekniske faglighed og behovet for kommunikation og menneskeforståelse, når en service, produkt eller strategi skal forankres og implementeres

  • Mulighed for at vende problemstillinger, som kan være svære at vende på arbejdspladsen

Målgruppe for netværksgruppen 

Pt. er netværksgruppen målrettet alle, som arbejder med it-arkitektur. Er der stor interesse for gruppen, kan den opdeles til specialiserede fagområder – fx Enterprise arkitektur, forretningsarkitektur eller teknologiarkitektur.

Det er derfor ikke vigtigt, hvilken titel der står i din signatur. Det vigtigste er, at du er interesseret i at blive dygtigere og klogere på it-arkitekturens mange områder og har mod og lyst til at løfte både dine egne og de andre netværksmedlemmers kompetencer.

Finansforbundets netværksgrupper arbejder ud fra tesen om, at du jo mere du byder ind og er aktiv til netværksmøderne, jo mere får du med hjem af inspiration, erfaringer og ny viden.

Vær med til at sætte fokus og ambition for netværket

Vi er ved at starte netværksgruppen op. Det første, vi gør, er at afholde et infomøde. 

Til infomødet vil vi lære hinanden bedre at kende samt drøfte, hvilke emner der kunne være interessant at beskæftige sig med i netværksgruppen.

Det er helt gratis og uforpligtende at deltage i infomødet.

Er du interesseret i at deltage i infomødet, skriv en mail til netvaerk@finansforbundet.dk så holder vi dig ajour. Skriv gerne "It-arkitektur" i emnefeltet. 

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.