Menu luk

Netværksgruppe om it-arkitektur

Gennem sparring og erfaringsudveksling med andre it-arkitekter fra den finansielle sektor får du indsigter og inspiration til at styrke din virksomheds værdiskabelse af rammearkitekturen og infrastrukturen.

I Finansforbundets netværksgruppe ”It-arkitektur” kigger vi nærmere på de muligheder og udfordringer, du som arkitekt sidder med til hverdag, og hvordan du imødekommer morgendagens krav og muligheder.

Igennem sparring, erfaringsudveksling, eksterne præsentationer og drøftelser med fagfæller får du indsigt i, hvad der rør sig på markedet - teknologisk og forretningsmæssigt - så du og din organisation kan holde trit med den rivende udvikling. Samtidig får du mulighed for at afprøve dine ideer af sammen med andre it-arkitekter.

It-arkitektur med finansielle øjne 

Teknologiudviklingen giver nye muligheder men også nye krav og regulativer. Det kræver kontinuerligt kompetenceudvikling af it-medarbejderne, men samtidig må den nye teknologi og den øgede digitalisering ikke forstyrre stabil drift – set fra både medarbejdernes og kundernes stol.

It-afdelingerne rundt om i den finansielle sektor er derfor udfordret mere end nogensinde før. 

At mødes med andre it-arkitekter fra den finansielle sektor giver dig ikke kun inspiration og sparring, men udvider også dit professionelle netværk og udvikler din karriere. 

Som medlem får du 

  • Adgang til en fortrolig tænketank, hvor du kan sammenligne metoder og tilgange til strategier og teknologier

  • Mulighed for at blive holdt ajour med udviklingen inden for et hurtigt felt til gavn for både dig og din arbejdsplads

  • Sparring med ligesindede, der både forstår din tekniske faglighed og behovet for kommunikation og menneskeforståelse, når en service, produkt eller strategi skal forankres og implementeres

  • Mulighed for at vende problemstillinger, som kan være svære at vende på arbejdspladsen

DELTAG I FØRSTE NETVÆRKSMØDE

Vi er ved at starte netværksgruppen op. Vi har afholdt et online kickoffmøde, hvor vi blev klogere på mulige emner og møderammer. 

Til efteråret afholder vi første fysiske netværksmøde, hvor vi får planlagt årets netværksmøder, drøftet netværkets leveregler og lært hinanden bedre at kende. 

Skriv til netvaerk@finansforbundet.dk, hvis du vil høre mere om netværksmødet. 

Umiddelbart er det gratis at være medlem af netværket så frem, at du er medlem af Finansforbundet. Der kan dog komme egenbetaling ift. fx forplejning. Vi dækker heller ikke transport til og fra netværksmøderne.  

Målgruppe for netværksgruppen 

Netværksgruppen er målrettet alle, som arbejder med it-arkitektur. Hvis det giver særlig værdi og udbytte, kan vi opdele deltagerne i mindre grupper til nogle af netværksmøderne, så hver gruppe beskæftiger sig med deres faglighed. 

Det er derfor ikke vigtigt, hvilken titel du har i din signatur. Det vigtigste er, at du er interesseret i at blive dygtigere og klogere på it-arkitekturens mange områder og har mod og lyst til at løfte både dine egne og de andre netværksmedlemmers kompetencer.

Finansforbundets netværksgrupper arbejder ud fra tesen om, at du jo mere du byder ind og er aktiv til netværksmøderne, jo mere får du med hjem af inspiration, erfaringer og ny viden.

Det er gratis at være medlem af netværksgruppen så frem, at du er medlem af Finansforbundet. Der kan dog komme egenbetaling ift. mødeforplejning, ligesom at vi ikke dækker transport til og fra netværksmøderne.  

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.