Menu luk

Barselsnetværk

Skal babysvømningen, babyrytmik og barselsgruppen suppleres med faglige oplæg og networking? Så deltag i Finansforbundets barselsnetværk, hvor du oplever spændende faglige oplæg og netværker med andre på barsel - selvfølgelig med din baby på armen.

Er du på barsel, kan du blive en del af Finansforbundets barselsnetværk.

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet dig på barsel at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder vil stå for de faglige indlæg.

Mødetemaerne kan være alt fra det moderne arbejdsliv til ledelsesudvikling til børneopsparing. 

Netværksmøderne foregår typisk hos virksomheder, og programmerne er altid tilrettelagt sådan, at babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Præsentation af værtsvirksomhed
  • Foredrag
  • Frokost
  • Workshop
  • Networking

Der afholdes møder på Sjælland og i Jylland.

Tilmeld dig et netværksmøde

Som medlem af Finansforbundet har du gratis adgang til ALLE af IBB´s netværksmøder, mens du er på barsel.

Du finder netværksmøderne her på Finansforbundets oversigt over alle arrangementer. 

Målgruppe

Barselsnetværket er tænkt som et professionelt barselsnetværk for både mænd og kvinder, der ønsker faglig udvikling og at udvide deres professionelle netværk under barslen.

Mere om IBB

Inspired Beyond Babies startede som et frivilligt projekt. I dag er det et landsdækkende netværk, som tilbyder faglig opkvalificering og et givende fællesskab gennem workshops, videndeling og foredrag til barslende forældre.

Læs mere om IBB her.

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt os på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.