Menu luk

Ledere

Finansforbundet er også for dig, der er leder i den finansielle sektor. Vi giver dig ny viden, sparring og inspiration til lederrollen. Der er både noget for dig, som er i ny ledelse og dig, der har flere års erfaring.

Mand med gråt skæg

"Finans­forbundet har mere for mig"

Efter syv år i Nordea meldte vicefilialdirektør Mikkel Johansen sig ind i Finansforbundet. ”Jeg var ikke klar over, hvor mange muligheder det indebar”

Læs mere
1360X800 Mikkel Johansen

Er du ny leder?

Er du ny i lederrollen, og vil du gerne styrke din handlekraft og dine lederkompetencer? I Finansforbundet vil vi gerne støtte dig med at lykkedes i din nye rolle og derfor tilbyder vi netværk, kurser og arrangementer målrettet nye ledere samt nyheder om trends og tendenser i den finansielle sektor. 

Netværket for nye ledere

Vær med i vores ledernetværk, som er for dig, der er ny i ledelse. Du får sparring og kan dele dine dilemmaer med ligesindede i et fortroligt forum.

Leder

Beregn din løn

Bliv klædt på til lønforhandling

Brug tid på at forberede dig, inden du går til lønforhandling. Det kan være altafgørende for, om du får det optimale ud af lønforhandlingen. Få gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst.

Læs om lønforhandling
Dit Arbejdsmiljø Kreds Vest

Er du erfaren leder?

Selvom man flere års erfaringer at trække på, er det stadig essentielt at holde dig opdateret om tendenser i den finansielle sektor og ikke mindst udvikle dine lederkompetencer. 

Vi har samlet en række relevante kurser og arrangementer målrettet dig, som er erfaren leder.

Gratis lederkurser i Finanskompetence­puljen

Som leder i det finansielle område giver Finanskompetencepuljen dig mulighed for at få gratis uddannelse. Finansforbundet kan hjælpe dig med at afdække dine behov.

Se lederkurser
Ledersparring

Har du en leder i maven?

Skal din leder-
kollega også være medlem?

Vi ved, at mange af vores nuværende medlemmer ofte anbefaler os og endda hjælper med at skaffe nye medlemmer. Den indsats vil vi gerne belønne med gavekort.

Læs mere
lyttende mennesker

Mangler du noget?

Manger du et specifikt lederkursus? Vil du blive klogere på et givent emne? Eller søger du ligesindede i et fortroligt netværk? Skriv til Konsulent Malene Aage Eliassen på mel@finansforbundet.dk