Menu luk

Ny udviklingsdirektør hos SDC skal løfte vigtig mobilbank

SDC har hentet ny udviklingsdirektør fra Sydjysk Sparekasse. Den nye direktør, der også får plads i den øverste ledelse, får ansvaret for NEoS, SDC’s platform for net- og mobilbank.

3. apr. 2024
2 min

Morten Vestergaard er ny udviklingsdirektør hos SDC, hvor han også tager plads i datacentralens øverste ledelse. Han får ansvaret for den fortsatte udvikling af SDC's net- og mobilbankplatform, NEoS. 

Det oplyser SDC.

Den nye udviklingsdirektør, der kommer fra en stilling som vicedirektør hos Sydjysk Sparekasse, skal være med til at positionere SDC som den førende leverandør inden for kunderejser på digitale selvbetjeningsløsninger. 

"Mine ambitioner for den fortsatte udvikling af net- og mobilbanken er at skabe innovative løsninger, der ikke kun opfylder, men også overgår vores kunders forventninger,” udtaler han i en meddelelse fra SDC.

”Jeg har et indgående kendskab til NEoS-platformen og SDC’s øvrige systemlandskab, og har glædet mig rigtig meget til at gå ind i rollen som udviklingsdirektør og, sammen med mine dygtige kolleger og vores kunder, skabe enestående digitale kunderejser, hvor brugeroplevelsen for slutkunderne er i højsædet.”

(Artiklen fortsætter efter boksen)
Morten Vestergaard, ny udviklingsdirektør hos SDC. Fotograf: Maiken Kestner.

Vigtige beslutninger i vente

Kravene til digitale løsninger, herunder SDC’s platforme, bliver stadig højere i en tid, hvor den teknologiske udvikling buldrer afsted, pointerer Morten Vestergaard, der dermed kommer til at stå overfor svære beslutninger og skal vælge de mest optimale investeringer i forbindelse med mobilbanken. 

”Her får jeg brug for at bringe alle mine kompetencer fra bankverdenen og min erfaring med kunderejser i spil – en udfordring, som jeg glæder mig rigtig meget til,” fortæller han.

SDC’s NEoS-platform for net- og mobilbank er en selvbetjeningsløsning, der bruges af millioner af SDC’s pengeinstitutters slutkunder i hele Norden. Og det er derfor også en meget vigtig platform, som Morten Vestergaard nu får ansvaret for at føre videre, lyder det fra SDC’s adm. direktør Torben Finnemann.

”Net- og mobilbankplatformen er en særdeles vigtig løsning til understøttelse af vores kunders forretning og digitale kundeoplevelser og dermed selvsagt en høj prioritet hos SDC,” udtaler han.

NEoS - Ny E-bank og Salgsplatform

NEoS er SDC's tværnordiske e-banksløsning for pengeinstitutter i Danmark, Norge, Sverige og Færøerne.

Den er bygget på en Open Banking-infrastrukturarkitektur, som gør det muligt for både pengeinstitutterne og SDC at interagere med diverse tredjepartsløsninger og andre SDC-løsninger. 

På trods af den fælles teknologi, har pengeinstitutterne mulighed for at justere brand-farver og funktionalitet, så hver bank fremstår med en individuel identitet, målrettet kundernes behov.

- SDC.

Mange års erfaring  fra branchen

Torben Finnemann fortæller, at der er endnu større fokus på udviklingen af NEoS som led i SDC’s 2025-strategi.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fået ham med ombord til denne transformation, og vi ser frem til, med Morten (Vestergaard, red.) i spidsen, at kunne løfte net- og mobilbankområdet yderligere til gavn for vores kunder,” udtaler han videre.

Inden rollen som vicedirektør hos Sydjysk Sparekasse, var Morten Vestergaard fra 2007 frem til 2023 underdirektør hos Broager Sparekasse. 

Han begyndte karrieren som bank- og pensionsrådgiver hos Alm. Brand Bank i 1998.  

Seneste nyt