Fra den 4. juli til den 5. august har vi åbent fra klokken 8.30-14.00 på vores hovednummer 3296 4600. Du kan stadig ringe direkte til vores juridiske rådgivning på 3266 1330. Mandag til torsdag 8.30-16.00. Fredag 8.30-15.00. God sommer!

Medlemstal og ledighed i Finansforbundet

Vi fører løbende statistik over bl.a. antallet af medlemmer og ledige. Se udviklingen i tallene gennem de seneste par år.

I Finansforbundet organiserer vi alle medarbejdergrupper inden for det finansielle område - fra rengøringsassistenten i filialen til dealeren i hovedsædet. Dvs. medarbejdere og ledere i banker, sparekasser, realkreditinstitutter, børsmæglerselskaber, leasing- og finansieringsselskaber, finanssektorens datacentraler samt de virksomheder, som sektoren ejer i fællesskab.

Her kan du se de mest overordnede nøgletal for vores medlemmer:

Vil du se flere tal på ledighed?

Finansforbundets a-kasse – en del af FTFa udarbejder hver måned en statistik over ledige i medlemsorganisationerne.

Se ledigheden blandt Finansforbundets medlemmer

Du er velkommen til at ringe til Ole Langer-Wordolff, CRM Manager.

Du kan også skrive til olw@finansforbundet.dk