Menu luk

Deltag i medlems­undersøgelsen

Undersøgelsen er slut.

Hvad er vigtigt for dig?

En god løn. Fleksibilitet i din hverdag. Kompetenceudvikling, der rykker din faglighed. Deltag i medlemsundersøgelsen og få indflydelse på din overenskomst!

I foråret 2025 forhandler vi din overenskomst – og dine input som medlem er et afgørende fundament for, hvilke krav vi skal tage med til forhandlingsbordet.

Dit input gør os klogere på dine og dine kollegers ønsker og behov. Og det giver os et godt og relevant fundament for forhandlingerne. Derfor håber vi, at du vil bruge din indflydelse ved at besvare undersøgelsen.

Din besvarelse bruges samtidig til vores lønstatistik, og du får muligheden for at få et opfølgende løntjek, hvis du deltager.

Jo flere besvarelser, desto stærkere står vi

Er du medlem af Finansforbundet, har du fået direkte besked via mail med link til undersøgelsen. Når du har sendt din besvarelse, deltager du samtidig i lodtrækningen om 5 x gavekort på 3.000 kr. til et weekendophold.

Er du ikke medlem, så kan du stadig nå at få indflydelse på din overenskomst. Det kræver blot, at du melder dig ind i Finansforbundet senest 2. februar, så kan vi nå at sende en mail med personligt link til undersøgelsen. Du får lige nu de første tre måneder gratis.

Bliv medlem i dag

 

Kan du ikke finde mailen med dit link til undersøgelsen? Tjek om mailen er havnet i dit spamfilter.

Kan du ikke finde mailen med dit link til undersøgelsen? Tjek om mailen er havnet i dit spamfilter.