Menu luk

Flere melder sig ind i Finansforbundet

Finansforbundet har rekordmange medlemmer. Og det kan der være en god grund til, tror formand Dorrit Brandt.

5. feb. 2024
2 min
Dansk / English

Aldrig før har så mange været medlem af Finansforbundet.

Antallet af medlemmer steg fra 2022 til 2023 med over 1000, og i dag har Finansforbundet over 57.000 medlemmer.

Det glæder formand Dorrit Brandt.

”Det er meget positivt at vi kan se medlemsvækst i en situation, hvor konkurrencen er hård. At tilvælge medlemskab af en fagforening er ikke længere en selvfølge, og det kræver en stor og aktiv indsats at få nye medlemmer.”

Væksten kommer især fra de erhvervsaktive medlemmer, hvor antallet af hvervede steg med 33 procent fra 2022 til 2023. Men også flere pensionister og studerende kommer til. Blandt andet steg antallet af hvervede studerende med 10 pct. fra 2022 til 2023.

(Artiklen fortsætter efter boksen)
"Vi vil gerne være sparringspartner i arbejdslivet for endnu flere, så nye medlemmer er mere end velkomne."
- Dorrit Brandt, formand Finansforbundet

Tilfredse medlemmer

Og der kan være en god grund til, at flere melder sig ind i fællesskabet, mener Dorrit Brandt.

”Det er et meget stærkt udgangspunkt, at vores eksisterende medlemmer er så tilfredse, som de er," siger hun og henviser til Finansforbundets seneste medlemstilfredshedsundersøgelse.

Den viste blandt andet, at medlemmerne er meget tilfredse med den rådgivning, de får, og 9 ud af 10 vil anbefale Finansforbundet til venner og kolleger.

”Vi gør meget som Finansforbundet centralt, men der er ingen tvivl om, at medlemmer og tillidsrepræsentanter er helt uvurderlige ambassadører i hverdagen ude i virksomhederne. Den nærhed er helt vital for at få nye kolleger ind i fællesskabet” siger Dorrit Brandt.

Hun håber, at endnu flere vil melde sig ind fremadrettet.

”Vi vil gerne være sparringspartner i arbejdslivet for endnu flere, så nye medlemmer er mere end velkomne. Derfor gør vi meget for at have noget på hylderne for alle, der arbejder – eller gerne vil arbejde – i den finansielle sektor. Uanset man er studerende, rådgiver, it-specialist, complianceekspert eller noget helt femte inden for finans, er det en rigtig god ide at være medlem af Finansforbundet, siger Dorrit Brandt.

Seneste nyt