Menu luk

Se listen: Her er de mest populære finans-arbejdspladser

Der er fremgang til en række af landets største finansvirksomheder på listen over de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

6. nov. 2023
1 min

Flere pengeinstitutter rykker frem på listen over, hvor danskere med en videregående, økonomisk uddannelse gerne vil arbejde.

Det viser en årligt tilbagevendende undersøgelse af de mest attraktive arbejdspladser fra analysehuset Universum.

Blandt andet ligger Danske Bank nu på en 17. plads, når det kommer til, hvor danskere med en økonomisk uddannelse på CV'et gerne vil arbejde. Det er en fremgang på syv pladser på listen, der helt i top har virksomheder som Lego, Novo Nordisk og Carlsberg.

Danske Bank er dermed den højest placerede finansvirksomhed i undersøgelsen.

”I konkurrencen om talenter gør det mig ekstra stolt, at vores indsats for at skabe en attraktiv og eftertragtet arbejdsplads viser stærke resultater. At skabe en attraktiv arbejdsplads er noget, vi sætter højt på vores dagsorden og bevidst arbejder på at forbedre hver dag,” skriver HR-direktør i Danske Bank Karsten Breum i en kommentar til undersøgelsen på LinkedIn.

Ikke langt efter Danske Bank er Nordea rykket tre pladser frem i forhold til sidste år og ligger nu på en 22. plads. Omvendt er Nykredit røget 11 pladser ned og er nu at finde på en 31. plads.

Se hele listen nedenfor og søg efter din arbejdsgiver i søgefeltet.

(Artiklen fortsætter efter boksen)

Seneste nyt