Menu luk

Videreuddannelse
for tillidsvalgte

Du sammensætter selv din videre uddannelse ud fra dine interesser og behov i dit tillidshverv. De forskellige tilbud har fokus på din personlige kompetenceudvikling for at styrke dig i din rolle.

Uddannelsestilbud

Brug for sparring?

I Finansforbundet hjælper vi dig med at lykkes i din rolle som tillidsvalgt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få overblik over hvilke kompetenceudviklingsmuligheder du har. Du kan naturligivis altid kontakte din kontaktperson i din kreds for sparring på kompetenceudviklingsbehov- og muligheder. Og du er også velkommen til at kontakte teamet for uddannelser for tillidsvalgte på: videreuddannelsen@finansforbundet.dk.

Kompetenceudvikling

Netværk for tillidsvalgte

FAQ

Hvordan tilmelder du dig?

Hvis du ønsker at deltage i et af tilbuddene i videreuddannelsen, skal du aftale tidspunktet med din nærmeste leder.

Når du har lavet en aftale med din leder, kan du læse mere tilmelde dig her

Hvor længe varer de enkelte uddannelsesforløb?

Uddannelsestilbuddene har forskellig varighed fra et par timer til over flere moduler

Du kan se antallet af dage og format i de enkelte beskrivelser af de konkrete tilbud i arrangementsoversigten her.

Hvad skal du vide om det praktiske?

Forud for din deltagelse vil du modtage relevante oplysninger om din uddannelse.

Transport
Du har mulighed for at få transportgodtgørelse, når du deltager på videreuddannelsens tilbud. Finansforbundet dækker udgifter til offentlig transport og km-godtgørende svarende til statens lave takster. Du vil få mere at vide samt hvordan vi refunderer udgifter når du er tilmeldt til en uddannelse.

Hvor meget uddannelse kan jeg tage på videreuddannelsen?
Standardoverenskomsten (STOK) giver ret til at deltage med fuld løn svarende til 3 dage om året. Vær opmærksom på at der kan være forskelle i de enkelte virksomhedsoverenskomster (VOK) samt overenskomst for assurandører. Du kan derfor kontakte din lokale kreds for at høre om mulighederne for at deltage i vores uddannelsestilbud med fuld løn.

Hvordan får jeg ECTS-point?

Du kan tage akademi- og diplomfag, der giver ECTS-point. ECTS-point, kan du overføre til andre uddannelsesforløb på akademi- og diplomniveau. Det vil sige, at du kan kombinere dem med andre uddannelsestilbud uden for Finansforbundet og på den måde sammenstykke en akademi- eller diplomuddannelse.

Vi har indgået aftale med erhvervsakademiet, om en række relevante akademi- og diplomfag, som du kan ansøge. Du kan også søge inspiration til fag, som allerede udbydes af Finanskompetencepuljen. Læs mere her.