Menu luk

Spar penge på forbrugsgoder

Vil du spare penge på forbrugsgoder? Benyt dig af webshoppen og de indkøbsaftaler, vi har indgået i Finansforbundet i Nykredit.

Du kan benytte dig af to forskellige tilbud:

  • Webshoppen, hvor du kan finde inspiration fra store danske og internationale designbrands indenfor blandt andet hus, have, elektronik og legetøj.
  • Indkøbsaftale, hvor du kan opnå en rabat på mellem 15 og 25 procent på kendte mærker indenfor møbeldesign, belysning og boliginteriør.

Hvad kan du købe i webshoppen?

Vi har valgt Borg & Bigum som samarbejdspartner, fordi virksomheden har en bevidst strategi for social ansvarlighed. De har bl.a. oprettet en socialøkonomisk division, hvor mennesker med forskellige udfordringer får tilbud om et meningsfuldt job, så folk på kanten af arbejdsmarkedet får mulighed for at blive helt eller delvist selvforsørgende.

Borg & Bigum har fx også indgået en aftale med Glad Design, en virksomhed under Glad Fonden, hvor udviklingshæmmede og ikke-udviklingshæmmede skaber unikke illustrationer og designs. Derudover har virksomheden som målsætning at udvide sit eksisterende sortiment med produkter fra andre socialøkonomiske virksomheder.

Sådan bruger du webshoppen

Du kan benytte dig af webshoppen, hvis du er medlem af Finansforbundet i Nykredit, uanset hvor du er ansat.

Alle priser i webshoppen er inklusive moms - køber du for mere end 1.000 kr. får du fri fragt.

Dit køb er registreret, når du får en kvittering på skærm og mail. Dine varer bliver sendt med GLS indenfor 1-2 hverdage. Husk, du må ikke angive din arbejdsplads som leveringsadresse.

Vær opmærksom på, at webshoppen drives af Borg & Bigum, og Finansforbundet i Nykredit har ingen indflydelse på hverken udvalg eller priser. Oplever du problemer med funktionalitet og/eller levering, skal du kontakte Borg & Bigum på telefon 77 43 20 00 eller mail info@borgbigum.dk . Du kan også benytte kontaktformularen på selve webshoppen.

Hvad kan du købe via indkøbsaftalen?

​Aftalen med Zolutions/Art & Design giver dig adgang til at købe kendte mærker indenfor møbeldesign, belysning og boliginteriør med rabat på mellem 15 og 25%.

Sådan bruger du indkøbsaftalerne

Tjek pdf’en med indkøbsaftaler og find den vare, du ønsker.

Send en mail med din ordre til cba@artogdesign.dk Du kan kun opnå rabatterne, hvis du skriver fra din arbejdsmail.

Når du har sendt mailen, modtager du en ordrebekræftelse fra Zolutions/Art & Design med nærmere oplysning om betaling og levering. Du kan kun få leveret din privatadresse.

Indkøbsaftaler (pdf)

Det er Zolutions/Art & Design, der driver indkøbsaftalen, og Finansforbundet NYKREDS har ingen indflydelse på udvalg, rabatter eller priser. Oplever du problemer med bestilling og/eller levering, skal du kontakte Zolutions/Art & design på telefon 70 70 74 73 eller mail info@zolutions.dk.

Kontakt os

44 55 25 00

Du er velkommen til at ringe til vores kredskontoret. Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til nykreds-mail@nykredit.dk