Menu luk

Fordele som medlem

Vi er en af landets billigste a-kasser. Som medlem får du bl.a. økonomisk sikkerhed, fordi du er dækket af dagpenge, hvis du en dag står uden job.

Du er økonomisk dækket

Du får økonomisk sikkerhed, fordi du er dækket af dagpenge, hvis du en dag står uden job. Er du ledig i bare tre måneder, har du tjent 10 års kontingent hjem igen.

Du kan yderligere supplere dine dagpenge med Finansforbundets A-kasses attraktive lønsikring, som kan give dig ekstra tryghed i det daglige, fordi du kan forsikre dig op til 90 % af din løn.

Vælg en a-kasse, der kender dit fag. Finansforbundets A-kasse har et unikt kendskab til dit arbejdsmarked og dine jobmuligheder.

En af landets billigste a-kasser

Medlemskab af a-kassen koster kun 488 kr. om måneden (2024) - og det kan trækkes fra i skat. Kontingent betaler du kvartalsvis.

 

Se de aktuelle satser på a-kassen FTFa's hjemmeside

Ledig

Som ledig er det vigtigt at have en sparringspartner, der kan komme med gode råd til din jobsøgning, og holde dig motiveret for at søge jobs. Hos Finansforbundets A-kasse kan du gå til en bred vifte af temamøder og personlige møder.

Se kommende møder og arrangementer hos FTFa

Opsagt

Når man bliver opsagt, er det svært for mange at finde hoved og hale i forhold til sin situation. Derfor kan du få en sparringssamtale og sammen med en karrierecoach få lagt en plan for, hvordan du kommer godt videre.

Læs mere om karriererådgivning og coaching

På den måde bruger du din opsigelsesperiode på at se fremad, så du måske helt kan komme uden om at skulle få dagpenge.

I arbejde

Finansforbundets A-kasse har et hold af karrierecoaches, der er klar til en snak, hvis dit arbejdsliv ikke former sig, som du gerne vil have det. Det kan fx være, at din motivation falder, eller at du overvejer et brancheskift.

Læs mere om karriererådgivning og coaching

Studerende

Er du studerende, kan du blive gratis medlem, så længe du er under 30 år. Er du over 30 år? Så kan du blive gratis medlem, hvis du er medlem af efterlønsordningen.

Læs mere om dine muligheder som studerende

Vær medlem hele livet

Med Finansforbundets A-kasse – En del af FTFa får du en tværfaglig a-kasse. Derfor kan du beholde dit medlemskab hele dit arbejdsliv – og så hvis du bliver leder eller skifter branche.

Iværksættere er velkomne

Har du egen virksomhed? Det er ikke noget problem som medlem af Finansforbundets A-kasse. Vi har en afdeling, der alene tager sig af vores medlemmer med egen virksomhed.

Finansforbundets a-kasse - en del af FTFa

89 38 39 70

Susanne Ilsøe
Konsulent i Finansforbundets a-kasse

Telefon 32 66 14 50
si@finansforbundet.dk 

Bliv medlem af Finansforbundets a-kasse - en del af FTFa

Er du medlem af en anden a-kasse, kan du nemt skifte til Finansforbundets a-kasse. Vi overfører dine rettigheder og lukker samtidig dit medlemskab i din nuværende a-kasse for dig. Hvis du allerede er medlem af FTFa, er du automatisk med i Finansforbundets a-kasse.

Bliv medlem