Menu luk

Lønsikring

Hvorfor vælge en lønsikring? FTFa har en af markedets billigste og bedst dækkende lønsikringer. Lønsikring er til dig, hvor dagpengene på 20.359 kr. (2024) brutto om måneden kan være svære at få til at strække. Fx hvis du kommer fra en højtlønnet stilling.

En lønsikring giver dig ekstra ro med et solidt tillæg til dagpengene. Du kan forsikre dig op til 90 pct. af din tidligere løn.

Husk at du, ligesom med dit a-kassekontingent, kan trække præmien fra lønsikring fra i skat.

Læs mere om lønsikringen

Fem fordele ved at tegne en lønforsikring

  • Økonomisk sikkerhed: Du får større økonomisk sikkerhed, hvis du mister dit job.
  • Dækning i op til 36 måneder: Du kan få udbetalt lønsikringen i helt op til 36 måneder. Dog max 12 måneder per periode, hvor du er ledig.
  • Op til 40.000 kr. mere: Du kan få helt op til 40.000 kr. om måneden - oven i dine dagpenge.
  • Dækning på op til 90 % af din løn: Med lønsikring og dagpenge kan du få dækning helt op til 90 % af din løn.
Du kan være lønsikret og få dækning, helt til du fylder 65 år.

Selvbetjening

Har du brug for at sende en besked eller et dokument, er Finansforbundets A-kasses selvbetjeningsside Tast Selv åben hele døgnet. Det er også på Tast Selv, at du kan finde alle breve og beskeder, som du har fået igennem din tid som medlem.

Tast Selv er din personlige side, og du skal derfor bruge NemID for at logge på. Vi sender dig en SMS eller mail, når du har ny post i Tast Selv. Det er derfor vigtigt, at dine kontaktoplysninger står korrekt.

Login på Tast Selv

Kontakt Finansforbundets a-kasse - en del af FTFa

89 38 39 70

Bliv medlem af Finansforbundets a-kasse - en del af FTFa

Er du medlem af en anden a-kasse, kan du nemt skifte til Finansforbundets a-kasse. Vi overfører dine rettigheder og lukker samtidig dit medlemskab i din nuværende a-kasse for dig. Hvis du allerede er medlem af FTFa, er du automatisk med i Finansforbundets a-kasse.

Bliv medlem