Menu luk

Er du stresset?

Stress kan ramme alle. Tal åbent om stress og trivsel med dine kolleger og din leder.

Tankefuld mand

Lena leder ud fra trivsel

Medarbejdernes ve og vel ligger Lena Grenander Hansens hjerte nær. Hun er Deputy Head of AML-team 1 i Danske Bank og har haft konsekvenserne af dårlig trivsel helt inde på livet. Hun blev leder i 2018 for at gøre en forskel for trivslen, som hun ikke går på kompromis med.

Læs artikel
"Det er uacceptabelt, at vi som samfund accepterer, at så mange danskere bliver syge og dør af stress. Det er det moderne samfunds største pandemi. Vi kan standse den, hvis vi vil."
- Michael Budolfsen, Næstformand i Finansforbundet

Flowtilstand modvirker stress

Arbejdspladser burde fjerne faktorer, som forhindrer medarbejderne i at komme i flow. Gør de det, har man samtidig fat i en effektiv nøgle til stressforebyggelse, mener stressrådgiver Marianne Lassen.

Læs mere
Viden i perspektiv

Sagde fra overfor arbejdspres - og kom stærkt igen

Hun ville ikke selv have troet det muligt, men privatrådgiver Louise Elena Bjørnholdt fra Nordea opnår bedre resultater ved at arbejde mindre.

Læs artikel
Arbejdsliv og udvikling

Få en samtale om dit arbejdsliv

Finansforbundet hjælper dig med at trives og lykkes i dit arbejdsliv. Vi er din uvildige sparringspartner og vores dygtige konsulenter sidder klar til at give dig sparring. Log på Mit Forbund for at booke en karrieresamtale.