Menu luk

Hvorfor skal du blive studiemedlem?

Som studiemedlem får du en række specielle tilbud, der er målrettet dit studieliv. Du får bl.a. adgang til en af Danmarks billigste studieforsikringer, inspirerende studiearrangementer og sparring om dine karrieremuligheder. Medlemskabet er gratis, så længe du studerer.

Pris: 0 kr.

Bliv gratis medlem i hele din studietid, hvis du studerer inden for det finansielle område. Pris efter endt studie: 285 kr./md., hvis du er i job, og 170 kr./md. som ledig.

Bliv medlem

Forsikring hos Tryg for 60 kr./md.

Indbo, cykel og rejse. Med en af Danmarks billigste studieforsikringer er du dækket, hvis dine ting bliver skadet, cyklen bliver stjålet, eller du bliver syg på ferien. Forsikringen dækker helt op til 18 måneder efter, at du er færdig med studiet. PS. Din sambo kan også blive dækket af dine forsikringer.

Læs mere om Trygs studieforsikring

Hvad gør Finansforbundet for studerende?

Få en introduktion til Finansforbundet, og hør om alt det, vi kan gøre for dig. Klik ind på linket og udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Få en introduktion
samtale, udveksling

Gratis tand- og sundhedsforsikring

Har du studiejob i en finansvirksomhed, der er omfattet af Standardoverenskomsten, har du gratis tand- og sundhedsforsikring. Det kan bl.a. give dig tilskud til din tandlægeregning eller regning for behandling ved en fysioterapeut og adgang til hurtig behandling.

Læs om forsikringerne

Bliv medlem i dag - helt gratis

Bliv studiemedlem
Kan du blive medlem?

Alle studerende på uddannelser, der retter sig mod det finansielle område, kan blive medlem.

Hvornår kan du opsige dit medlemskab?

Der er intet opsigelsesvarsel som studerende. Du kan sige op fra dag til dag.

Når du nærmer dig dimissionsdatoen, får du et opkald fra os, hvor vi sammen kigger på dine muligheder som medlem i finanssektoren.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte som betalende medlem, kan du kontakte os på hverveservice@finansforbundet.dk

Hvad gør du, hvis du snart er færdig på dit studie?

Vi står altid klar til at rådgive dig, når du nærmer dig din dimission. Hvis du har afsluttet din uddannelse, vil du modtage en mail fra os med relevant information, som vi skal bruge fra dig for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Hvad er Finansforbundets a-kasse?

Finansforbundets a-kasse er en del af FTFa og et tilbud til dig, der uddanner dig inden for finansområdet. Vi tilbyder en samlet løsning for at kunne levere en komplet og relevant rådgivningsoplevelse, hvor a-kasse og forbund sammen kan støtte dig i alle dele af dit studieliv.

Læs mere om Finansforbundets a-kasse for dig som studerende

Overvejer du at blive medlem?

32 66 13 70

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvad Finansforbundet kan gøre for dig.

Vi tager også gerne imod din indmeldelse over telefonen.

Hverveservice@finansforbundet.dk

Skal din
studie­makker også være en del af fællesskabet?

Er du glad for dit medlemskab, så giv det gode råd videre. Både du og din studiemakker får et gavekort på 100 kr., hver gang du hjælper os med at få et nyt medlem.

Se hvordan