Menu luk

Hvorfor har du brug for en fagforening?

Som studerende kan du bruge os hele vejen - fra du begynder på dit studie, til du lander dit første job. Vi har specifikke tilbud, der er målrettet dit studieliv, fx hjælp til jobsøgning, juridisk dækning og faglig inspiration.

Finansforbundet er en branchespecifik fagforening, der dækker det finansielle område. Som medlem hos os repræsenterer vi dig som arbejdstager i dit studiejob og varetager dine interesser i dit arbejdsliv - både nu og senere hen, hvis du får fuldtidsjob inden for det finansielle område.

Sådan kan du bruge os

Under dit studie kan vi bl.a. støtte dig med specifikke tilbud, der er målrettet dit studieliv som fx hjælp til at finde et relevant studiejob eller en praktikplads, sparring på CV og ansøgning, juridisk dækning samt inspiration og videreudvikling af dine kompetencer i form af relevante kurser og arrangementer inden for finansområdet. Vi har med andre ord et skarpt fokus på, at du trives og lykkes i både dit studie- og arbejdsliv.

Derudover arbejder vi generelt på at sikre gode vilkår på arbejdspladser inden for det finansielle område. Det gør vi bl.a. ved at forhandle rammerne for arbejdet via en overenskomst, som du også er omfattet af, hvis du er ansat i studenterjob eller senere får fuldtidsjob inden for det finansielle område. Overenskomsten sikrer vores medlemmer retten til gode forhold - det gælder fx løn, sygdom med løn, ekstra feriedage, tandforsikring, pension m.m. På den måde sikrer overenskomsten bedre ansættelsesvilkår, end hvis din arbejdsgiver blot fulgte lovgivningen.

Gratis medlemskab

Et studiemedlemsskab hos os er gratis for studerende. Det har vi valgt at tilbyde, da vi gerne vil hjælpe dig godt på vej i din kommende karriere.

Meld dig ind i dag

Ring til os på 3296 4600, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig

Bliv medlem i dag

Som studerende får du et gratis medlemskab hele din studietid, der inkludere billige forsikringer, netværk, gratis kurser i bl.a. Excel og mange andre fordele.

Meld dig ind her