Menu luk

Tilfredse og loyale medlemmer er især glade for rådgivningen

9 ud af 10 af Finansforbundet i Nordeas medlemmer vil anbefale fagforeningen til venner og kolleger, hvor rådgivning og interessevaretagelse scorer højest

16. jan. 2024
2 min
Dansk / English


Er du selv eller din kollega medlem af Finansforbundet, så er smilet måske lige en anelse større. I hvert fald scorer Finansforbundets medlemmer – og også dem ansat i Nordea – deres fagforening bedre end, hvad der er normen blandt andre fagforeninger. 

”Hver dag arbejder vi for medlemmernes interesser, uanset om det drejer sig om forhandling af overenskomster, bistand ved en kritisk samtale eller tilbud der styrker kompetencerne. Derfor glæder det mig meget, at medlemmerne generelt er tilfredse og loyale og gerne anbefaler os til andre,” siger Finansforbundet i Nordeas formand Kasper Skovgaard Pedersen.

Vurderingen kommer fra en tilfredshedsundersøgelse fra virksomheden Ennova, der er specialiseret i at måle medlemsoplevelser.

Eneste fagforening i Nordea med tillidsrepræsentanter

Finansforbundet i Nordea scorer 83 ud af 100 på Ennovas indeks over medlemmernes tilfredshed med rådgivning. På spørgsmålet om, hvorvidt medlemmerne vil anbefale Finansforbundet til kolleger eller andre, giver Finansforbundet i Nordeas medlemmer scoren 86.Også loyaliteten ligger i top med en score på 85.

Finansforbundet i Nordea er den eneste faglige organisation, som har tillidsrepræsentanter i Nordea Danmark.

”Rosen skal derfor gives videre til alle vores lokale tillidsvalgte. Det er tillids-, fællestillids- og arbejdsmiljørepræsentanterne, som er vores ambassadører lokalt og fx har dialogerne med den lokale ledelse,” understreger Kasper Skovgaard Pedersen.

Den enkeltes oplevelse tæller

Han vil sammen med resten af Finansforbundet i Nordea dykke dybere ned i tilfredshedsundersøgelsen for at se nærmere på resultaterne.

”Vi er i en branche, hvor tal betyder meget, og vi er glade for de positive tilkendegivelser i undersøgelsen. Men det er det enkelte medlems oplevelse, der tæller. Vi er meget lydhøre, hvis medlemmer eller potentielle medlemmer har gode input til, hvordan vi kan blive endnu bedre,” siger Kasper Skovgaard Pedersen, som tilføjer, at hans mail altid står åben for kommentarer, forslag og refleksioner.

Fordele som medlem

Der er mange fordele ved at være medlem af Finansforbundet i Nordea. Se dem her.

Artikel om Finansforbundets overordnede resultater i tilfredshedsundersøgelsen

Seneste nyt