Menu luk

Michelle Skydsgaard: "Finansforbundet er meget mere end en fagforening"

Det er super at kunne sparre med en person, som kender biksen uden at være min chef.  Jeg har fået værdifulde input til min udvikling som leder, fordi de kender mit fag og bakker mig op.

Michelle Skydsgaard. 32 år. Projektmanager inden for bekæmpelse af økonomisk kriminalitet hos Danske Bank i Høje Taastrup. Finansbachelor og cand.merc. i strategi og organisation. Medlem af Finansforbundet siden 2013. 

Hvad fik dig til at blive medlem? 

Jeg fik det anbefalet af nære relationer, som selv er i branchen. Finansforbundet var et sikkerhedsnet, som fungerede for dem. 

Hvorfor er du medlem af Finansforbundet i dag? 

Nu har jeg selv fundet ud af, hvad det kan. Hvilket jeg er godt tilfreds med. 

Gør du brug af Finansforbundets medlemsfordele? 

Jeg har deltaget i webinarer og gå-hjem-møder og har taget kurser og certificeringer, bl.a. i agil projektledelse. Nogle kurser har været hos eksterne udbydere, hvor man som medlem får store rabatter. Udvalget er spot on, og læringen er noget, jeg stadig har glæde af her år efter.  

Jeg har også fået værdifulde input i forhold til steppet mod ledelse.

Hvad får du hos Finansforbundet, som du ikke kan få andre steder? 

Jeg har ikke været andre steder, for det har jeg ikke behov for. Jeg er godt tilfreds med tilbuddene her, som er skræddersyet til mine behov. Finansforbundet forstår mit fag og tilbyder aktivt udvikling, som er relevant for mig. Via kurserne har jeg fået relationer og netværk med de samme faglige interesser som mig. Det havde jeg ikke forventet at få. Et netværk, jeg stadig har, og hvor vi opfordrer hinanden til at deltage i nye kurser.  

Hvad betyder det lokale for dig - f.eks. din tillidsrepræsentant og kreds? 

Det betyder meget, at der er en lokal tillidsrepræsentant. Jeg gør meget ud af at have et godt forhold til vedkommende. Formanden for Danske Kreds sidder også i Høje Taastrup. Hun er meget aktiv og arrangerer bl.a. Q&As med vores CEO og morgenmøder med forskellige temaer. Sådan noget havde vi ikke i den afdeling, hvor jeg var før. Nu sætter jeg stor pris på det og ville savne det, hvis det ikke var der. 

Kan du sætte nogle ord på, hvorfor andre skal blive medlem af Finansforbundet?  

Da jeg opfordrede en af mine egne medarbejdere til at melde sig ind, sagde jeg, at Finansforbundet er meget mere end en fagforening. Jeg har aldrig været i tvivl om, at de ved, hvad der foregår i vores fag. Jeg blev coachet hos forbundet i forbindelse med mine ønsker om at blive leder. Det var super at kunne sparre med en person, som kender biksen uden at være min leder. 

Få adgang til
med­lems­for­del­ene

Bliv en del af vores stærke fællesskab med 57.000 medlemmer fra hele den finansielle sektor. Som medlem får du rådgivning om trivsel, karriere og rettigheder. Vi tilbyder også arrangementer og netværk, der styrker din faglige udvikling. De første tre måneder er gratis.

Bliv medlem