Menu luk

Charlotte Frandsen: "Det lå ikke til højrebenet at blive medlem, men det giver mig virkelig noget"

Jeg får en masse spændende tilbud og indblik i aktuelle tendenser og jeg får udvidet min horisont som leder. Finansforbundet har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i sektoren.

Charlotte Frandsen. 46 år. Kompetenceleder for Scrum Masters i Nykredit. Uddannet sociolog. Medlem af Finansforbundet siden 2016.

Hvad fik dig til at blive medlem?

Det lå ikke lige til højrebenet, for jeg var djøf’er og tillidsrepræsentant i mit tidligere job. Da jeg kom til Nykredit, hørte jeg en del positiv omtale af Finansforbundet. Så jeg valgte at skifte, og det har jeg ikke fortrudt. Ud over de gode medlemstilbud fik jeg indblik i tendenserne og kulturen i finanssektoren, som var en ny verden for mig. Det gav virkelig noget.

Hvorfor er du medlem af Finansforbundet i dag?

Jeg finder stor værdi i at læse nyhedsbrevene og følge med i, hvad rører sig i sektoren, og hvordan andre virksomheder håndterer forskellige situationer.

Gør du brug af Finansforbundets medlemsfordele?

Ja, jeg har alle mine forsikringer samlet der. Vi står stærkt med vores tand- og sundhedsforsikring – det gælder både for mig selv og de medarbejdere, som jeg ansætter.

Forbundet har også et godt udbud af kurser og foredrag med spændende speakere som f.eks. Martin Thorborg og Clement Kjersgaard. Jeg deltager gerne og får udvidet min horisont som leder.

Jeg sender selv mange medarbejdere afsted på agile certificeringskurser med støtte fra Finanskompetencepuljen.

Jeg værdsætter også mulighed for at få sparring og vejledning. Det benyttede jeg mig af i forbindelse med mit skift fra medarbejder til leder og følte mig virkelig set og hørt.

Hvad får du hos Finansforbundet, som du ikke kan få andre steder?

Overordnet set en masse gode tilbud. For os i provinsen er det et stort plus med hybride muligheder for at deltage, f.eks. i webinarer og online-oplæg.

Kan du sætte nogle ord på, hvorfor andre skal blive medlem af Finansforbundet? 

Forbundet har fingeren på pulsen i forhold til tendenser i finanssektoren og tilbyder en god kombination af kompetenceudvikling, inspirerende oplæg og mulighed for at få vejledning og støtte.

Få adgang til med­lems­for­del­ene

Bliv en del af vores stærke fællesskab med 57.000 medlemmer fra hele den finansielle sektor. Som medlem får du rådgivning om trivsel, karriere og rettigheder. Vi tilbyder også arrangementer og netværk, der styrker din faglige udvikling. De første tre måneder er gratis.

Bliv medlem