Menu luk

Rig på Viden

Er investering, finans og økonomi lige dig? Så lyt til podcastserien ”Rig på Viden”, som fører dig igennem finansielle kriser, deflation, LIBOR-rentens død, ESG-ratings og meget mere.

Podcastserien ”Rig på Viden” udkommer med en ny episode om et nyt forskningspapir hver anden tirsdag. Emnerne er investering, finans og økonomi, og du kan får det hele serveret – så behøver du ikke selv at kæmpe dig igennem lange forskningsartikler. 

Finansforbundet støtter et forskningsprojekt på CBS under Center for Corporate Governance – projektet hedder Nordic Finance and the Good Society www.nfgs.dk

Selvsamme projekt har et samarbejde med ”Rig på Viden”.  ”Rig på Viden” hostes af André Thormann, Benjamin Zumofen og Henrik Foged Rasmussen. De udgiver podcasts om spændende emner i den finansielle sektor.

Serien tager dig igennem en bred vifte af emner: Fra gennemgang af tidligere finansielle kriser, diversitet i ledelse, ESG-ratings, over til diskussioner af deflationsbegrebet og flokmentalitet på aktiemarkedet og mange flere temaer.  

Find hele serien ”Rig på Viden” her

Hør podcasten
Podcast Mikrofon

Kontakt

32 66 14 11

Amira Leila Bada

Organisationskonsulent

ALB@finansforbundet.dk