Menu luk

Jyske Bank skærer hver fjerde filial

Jyske Bank går fra 120 til 89 filialer på landsplan.

Jyske Bank har nu lagt kabalen for, hvordan bankens filialnet skal se ud, efter fusionen med Handelsbanken faldt endeligt på plads i december.

Det skriver Finanswatch.

Banken har tidligere meldt ud, at man vil lukke filialer, men nu er der sat tal på. Helt konkret går banken fra 120 til 89 filialer på landsplan. Planen er at være til stede i alle de byer, hvor enten Jyske Bank eller Handelsbanken tidligere har ligget.

Det betyder, at Jyske Bank får ti nye lokationer på Danmarkskortet.

”Kombinationen af tilgængelighed, digitalisering, og at man også kan komme i kontakt med en rådgiver, som kender lokalmarkedet, forsøger vi at fastholde,” siger Jens Rahbek, der er direktør for integration i Jyske Bank, til Finanswatch.

"Kombinationen af tilgængelighed, digitalisering, og at man også kan komme i kontakt med en rådgiver, som kender lokalmarkedet, forsøger vi at fastholde."
- Jens Rahbek, direktør for integration i Jyske Bank

Samtidig vil man samle afdelinger i byer som Herning og Aarhus. I Aarhus vil man dog fortsat have flere filialer. Se kort over Jyske Banks fremtidige afdelingsstruktur her.

For de ansatte i banken handler det nu om at få afklaring på deres fremtidige jobsituation. Jens Rahbek siger til Finanswatch, at der ikke vil ske de store ændringer for de flestes vedkommende, og at planen er, at alle skal have en afklaring på, hvad de skal lave fremover, inden vinterferien i uge 7.

Samtidig understreger han, at der ikke er lagt op til større fyringsrunder i forbindelse med sammenlægningen.

Seneste nyt