Menu luk

”Clement reddede min dag”

Mere end 50 kolleger hørte tv-vært, skribent og foredragsholder Clement Kjærsgaard fortælle om ‘De næste 25 års verdenshistorie’ ved et morgenmøde i Hermes Hus. Tidligere har Finansforbundet i Nordea også holdt et tilsvarende arrangement i Metro. Vi har talt med Darko Haramija og Mads Steen Larsen om, hvad de synes om arrangementet

13. dec. 2023
3 min
Dansk / English


”Det er det fedeste, jeg har oplevet i meget, meget lang tid. Dagen var begyndt skidt, men jeg blev helt høj af arrangementet – det reddede simpelthen min dag. Arrangementet tog en time, men selv hvis han var fortsat i otte timer, er jeg overbevist om, at det fortsat ville have været spændende.”

Clement Kjærsgaard til arrangementet ‘De næste 25 års verdenshistorie’ på Hermes Hus

Darko Haramija, Senior AML & Sanctions Processing Specialist, tilmeldte sig arrangementet ‘De næste 25 års verdenshistorie’ med Clement Kjærsgaard, fordi han kendte ham fra tv og gerne ville opleve ham i virkeligheden.

”Han virker noget arrogant på tv, hvor han hele tiden afbryder folk, men mit indtryk af ham ændrede sig totalt. Han havde humor, var meget vidende, og så var han god til at forbinde politik med den finansielle verden, vi arbejder i.”

50 meter til skrivebordet

Det er første gang, at Darko Haramija deltager i et af Finansforbundet i Nordeas arrangementer.

”Det var virkelig bekvemt, at det foregik i Hermes Hus. Jeg skulle blot gå 50 meter bagefter og så var jeg ved mit skrivebord. Det var udslagsgivende for, at jeg tilmeldte mig,” siger han og tilføjer, at han bestemt har mod på at deltage i arrangementer en anden gang.

”Jeg har for eksempel hørt, at det er meget populært at deltage i generalforsamlingen, så det skal jeg måske prøve.”

Darko Haramija har været medlem af Finansforbundet, siden han begyndte i Nordea i 2016.

”Jeg har det sådan, at jeg altid vil være medlem af en fagforening, hvis der nu skulle ske noget. Medlemskabet giver tryghed og sikkerhed, og det styrker fællesskabet med kollegerne.”

Darko Haramija var blandt de heldige vindere af bogen ’Verdens magter’, redigeret af Clement Kjersgaard, som der blev trukket lod om blandt deltagerne.
Efter Mads Steen Larsen havde deltaget i arrangementet med Clement Kjærsgaard, skyndte han sig at tilmelde det næste.

Alle var koncentrerede og ville høre mere

Også Mads Steen Larsen, Account Manager i Vendor High Tech DK, deltog i ‘De næste 25 års verdenshistorie’.

”Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg havde forventet, men jeg var positivt overrasket over det store fremmøde, og hvor gode rammerne var. Clement var virkelig interessant at høre på – han havde det helt store helikopterperspektiv og fortalte på en underholdende måde.”

Mads Steen Larsen har for nyligt afsluttet sine studier og er vant til at høre på forelæsninger.

”Det er sjældent, at alle sidder så koncentrerede og lytter og bare vil høre mere.”

Mads meldte sig i sin tid ind i Finansforbundet, fordi det er gratis for studerende, og fordi han gerne vil deltage i nogle af fagforeningens arrangementer. Arrangementet med Clement Kjærsgaard er det første, han har deltaget i.

Har allerede tilmeldt sig næste arrangement

”Jeg blev opmærksom på det, da Finansforbundet i Nordeas bestyrelse reklamerede for det i kantinen. Eventen lå på et godt tidspunkt, og det er dejligt praktisk, at mødet foregik i Hermes Hus, hvor jeg arbejder, så jeg også havde chancen for at støde ind i nuværende og tidligere kolleger.”

Morgenmødet har givet Mads smag for at deltage i mere.

”Det fik mig til at tjekke op på, hvilke events Finansforbundet holder, og jeg har allerede tilmeldt mig det næste.”

Seneste nyt