Menu luk

Håndtér og forebyg stress

Se fire videoer fra stressekspert Rikke Thauer, hvor du får gode råd til at håndtere og forebygge stress, og du lærer at styre dine opgaver i en travl hverdag. Bliv også klogere på følelsen af utilstrækkelighed og læs om netværk for stressramte i Danske Bank.

Vær bevidst om at styre din tid

Få værktøjer til at styre din tid, prioriteter og opgaver i en travl hverdag.

Få styr på følelsen af utilstrækkelighed

De fleste af os kender følelsen af utilstrækkelighed. Og hvis du har den følelse, har stressen nemmere ved at få frit løb. Derfor at det vigtigt at være bevidst om følelsen, og hvordan du kan håndtere den.

Sådan bruger du værktøjet 'Min butik - din butik'

Når stressniveauet og arbejdspresset stiger, løber vi stærkere og ansvarsfølelsen stiger. Men det er vigtigt at vide, hvornår du skal tage ansvar, og hvornår du skal fralægge dig ansvar. Se video fra stressekspert Rikke Thauer, der giver dig gode råd til, hvad der er din butik og ansvar, og hvad der er arbejdspladsens butik og ansvar.

Stress er ikke din egen skyld - men også dit eget ansvar

På din arbejdsplads bliver du ofte sat i situationer, du ikke selv er herre over - og det kan din hjerne ikke altid kapere. I denne video bliver du klogere på, hvordan din hjerne reagerer i forskellige situationer - og hvordan du bør agere.