Menu luk

X-lab: Styrk fællesskab, energi og arbejdsglæde

Future Work Lab sætter efter nytår gang i X-lab. Otte af ti pladser er ledige til virksomheder, som vil eksperimentere med ét af fire temaer og samtidig lære metoden omkring at eksperimentere. Det er gratis at deltage, og værdien er høj.

Hvad trænger I mest til?

At få det faglige og sociale fællesskab til at leve oveni hjemmearbejdet?

At gøre jer til et robust hybridteam, der føler sig som ét hold på trods af at arbejde forskellige steder og tidspunkter?

Eller har I brug for at få mere energi, sænke jeres stressniveau og mærke arbejdsglæden stige ved at fordybe jer i opgaver på to-do-listen?

Eller har I mest lyst til at finde ud af, hvordan det er at arbejde uden KPI’er, der dagligt fortæller jer, hvordan I gør jeres arbejde?

Èt af de fire forslag kan I nu eksperimentere med sammen med Future Work Lab, der efter nytår sætter gang i X-lab.

X-lab’et har otte ud af ti pladser tilbage til virksomheder, som gerne vil eksperimentere med ét af de fire temaer og samtidig lære projektet metode omkring at eksperimentere. Det er gratis at deltage, og værdien er høj.

X-lab udbydes af projektet Future Work Lab, der har formål at styrke mental sundhed i fremtidens digitale arbejdsliv. Du kan læse mere om X-lab her.

Skriv til projektleder Signe Bjørg Lyck (sly@finansforbundet.dk) med spørgsmål og tilmelding.