Menu luk

Forbedret mulighed for videreuddannelse

Nu kan du som tillidsvalgt for første gang tage diplomfag som del af din videreuddannelse. Der er mange andre muligheder for kortere eller længere forløb, der lægger til dine kompetencer.

Vil du holde dig opdateret og blive endnu dygtigere til at udføre dit tillidshverv, så kan du glæde dig over, at videreuddannelsen for Finansforbundets tillidsrepræsentanter nu er blevet udbygget og forbedret.

Videreuddannelsen bygger oven på din grunduddannelse som tillidsrepræsentant, og du kan sammensætte den ud fra egne ønsker, interesser og behov.

Giver det mening for dig og din karriere at tage diplomfag på CPHBusiness, er det nu også blevet en mulighed som led i en skærpet videreuddannelse, som Finansforbundet også samarbejder med Zealand Erhvervsakademi om.

Tre blokke

Tilbuddene om videreuddannelse til tillidsvalgte er delt op i tre blokke:

De rollebaserede tilbud, som er målrettet specifikke funktioner i virksomhederne og kredsarbejdet.

De individuelle tilbud, som du vælger på baggrund af din karriere og dine udviklingsønsker – her kan du også vælge blandt Finanskompetencepuljens mange fag.

Specialiseringstilbud, som er en del af grunduddannelsen, men også åben for deltagere, der ønsker at videreuddanne sig. Der er tre specialiseringsspor: den forhandlende tillidsrepræsentant, den udviklende tillidsrepræsentant og den personligt kompetente tillidsrepræsentant.

Skræddersyet til dig

Torben Folke Månsson, konsulent i Finansforbundets Center for Læring og Udvikling, siger om udviklingen af den nye videreuddannelse:

”Det har været vigtigt for os i arbejdet med at udvikle den nye videreuddannelse at give dig som tillidsvalgt mulighed for at kompetenceudvikling i den retning, du ønsker. Vi har sammensat en meget bred og spændende palette af uddannelsestilbud, så der er individuelle muligheder på flere faglige niveauer.”

Læs mere og se mulighederne:

www.finansforbundet.dk/dk/for-tillidsvalgte/videreuddannelse-for-tillidsvalgte/