Menu luk

Videreuddannelsen - Sådan håndterer du konflikter

Tidspunkt
28. okt. 2024 - 29. okt. 2024
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
30. september 2024
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsvalgte i Finansforbundet
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Åben
2 8

Sådan håndterer du konflikter

På dette specialiseringsmodul sætter vi fokus på din evne til at løse konflikter. Håndtering af konflikter er en stor del af hverdagen som tillidsvalgt, og når konflikter håndteres rigtigt, er de til gavn for en sund virksomhedskultur. Omvendt kan uløste og svære konflikter skabe dårligt arbejdsmiljø.

På modulet ser vi på, hvordan du bedst løser konflikter - både dem, du selv er part i, og dem, der foregår omkring dig. Vi introducerer dig for effektive strategier til at løse konflikter, og du får værktøjer til, hvordan du undgår almindelige fejl.

Du lærer også om meditation og får tips til, hvordan fastlåste mønstre mellem konfliktende parter kan opløses. Værktøjerne kan du også bruge til bedre at forstå og håndtere hverdagssituationer, hvor der er spænding, mistrivsel og konfrontationer.

Dit udbytte:

  • Du får redskaber til at løse konflikter effektivt
  • Du opnår færdigheder til bedre at forstå konfliktsituationer
  • Du styrker dit blik for at i agere i egne og andres konflikter

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund