Menu luk

Tysk økonomi og politik – Mød Lykke Friis, der beriger os med sin viden

Tidspunkt
30. aug 2022, 17.00 - 19.00
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
Tilmeldingsfrist
15. august 2022
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer, Ikke-medlemmer
Venteliste
3 0

Mød en af de mest indsigtsfulde Europa tænkere herhjemme: Lykke Friis, direktør Tænketanken Europa, der giver sit bud på tysk økonomisk politik lige nu i lyset af Ukraine- krigen.

Den nye Scholz-regering vil have grøn omstilling, men samtidig presser afhængigheden af olie og gas landet til her-og-nu løsninger. Hvordan ser sammenholdet ud i EU netop nu, og hvilke samarbejdsmuligheder ligger der?
Hør mere om det og mere, til dette spændende Gå hjem-møde, der faciliteres af journalist og finanskommentator på TV 2 Business, Ole Krohn.

Program
16.30-17.00 Tjek ind med kaffe, et glas vin og networking med andre fra branchen
17.00-18.15 Lykke Friis om tysk økonomi og politik - faciliteret af Ole Krohn
18.15-19.00 En sandwich, et glas og forsættelse af de gode snakke med kolleger i sektoren

Om underviser
Lykke Friis har siden december 2019 været direktør for Tænketanken Europa. Hun var klima- og energiminister 2009-2011 og medlem af Folketinget for Venstre 2011-2013. I to perioder fra 2006 til 2018, afbrudt af ministerperioden, var hun prorektor på Københavns Universitet.

Tilmelding ikke-medlem
Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du tilmelde dig dette arrangement, ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk med dit fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter arrangementet kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Lykke Friis


Ole Krohn

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund