Menu luk

No Code Tool – Byg din ide uden at kode

Tidspunkt
31. okt 2023, 9.00 - 16.00
Format
1-dags kursus
Afholdelsessted
Webinar
Tilmeldingsfrist
30. september 2023
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
It-ansatte
Åben
3 1

Opslagstavlen bag din skrivebordsstol er stadig plastret til med post-it’s gode ideer efter teammødet i sidste uge. Det eneste, der står i vejen for at komme videre er jeres udvikler, der har travlt med at fixe bugs og derfor først kan kigge på det om 5 uger.

Lyder det bekendt? Selv små digitale projekter går ofte i stå før de overhovedet er kommet i gang. Men sådan behøver det ikke at være.

Dette kursus er skræddersyet til at hjælpe dig med at blive mere selvhjulpen og produktiv i kreative processer og produktudvikling uden afhængighed til udviklere.

Ved at udforske de nyeste og bedste no-code-værktøjer vil du opdage muligheden for at omsætte dine ideer til virkelighed uden at skulle lære at kode, fx når du laver kampagner, deltager i design sprints, eller udvikler nye digitale løsninger.

Uanset din baggrund lærer du at bygge brugbare hjemmesider, webapps, mobilapps, komplekse flows og meget mere ved hjælp af værktøjer som Ready Mag, Bubble, Thunkable og Notion.

Du vil få hands-on erfaring og indblik i en bred vifte af no-code værktøjer, så du kan teste dine ideer og få jeres produkter og services ud på markedet hurtigt.

Vi kommer blandt andet til at se på hvordan du bygger

  • Et smukt responsivt CMS-drevet website ved hjælp af fx Ready Mag eller Squarespace
  • En komplet projektplan og wiki i Notion
  • En Webapp ved hjælp af Bubble
  • En Mobilapp med Thunkable
  • Komplekse flows, der kombinerer Zapier og Airtable
  • Salgssider (one pager) med Carrd
  • Et betalt nyhedsbrev med Substack
  • Opgaveskabeloner til daglig brug i Notion

Det kan du efter kurset
Du har indblik i og viden om en lang række no code-tools, som du kan bruge til fremtidige projekter for lynhurtigt at få din ide ud over rampen. Du har hands-on erfaringer med de no code redskaber, der er særligt relevante for dig i dit arbejde. Du har bygget et digitalt produkt eller en service.

Målgruppe
Dette kursus er for enhver der ikke kan programmere, og som er interesseret i at blive mere innovativ, hurtigere og mere selvstændige i tilgangen til produktudvikling.

Du er måske Product Owner, Projektleder, Business Analysts, Product Manager, Udvikler, UX beginner, Facilitator eller Product Designer.

Om underviser
Martin Ibsen er prisvindende designer, forfatter og Product Coach. Han hjælper teams og organisationer med at innovere, designe og udvikle digitale produkter.

Martin er en erfaren foredragsholder og underviser og har årelang erfaring med at skabe succesfulde digitale produkter for både større og mindre virksomheder samt startups. Han er specialiseret inden for Product Discovery, Agil udvikling, Design Thinking, UX-design og har hjulpet LEGO, LINAK, Norlys og mange flere.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martinibsen/

Program
Kl. 08.30-09.00 Ankomst med morgenmad
Kl. 09.00-10.30 Første del
Kl. 10.30-10.45 Pause
Kl. 10.45-12.00 Anden del
Kl. 12.00-12.45 Frokost
Kl. 12.45-14.15 Tredje del
Kl. 14.15-14.30 Pause
Kl. 14.30-16.00 Fjerde del

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund