Menu luk

Medlemsmøde med formandskabet og Anne Skare om fremtidens kompetenceudvikling

Tidspunkt
31. jan 2024, 17.00 - 19.15
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Hotel Europa
H.P. Hanssens Gade 10
6200 Aabenraa
Tilmeldingsfrist
3. januar 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
3 1

”Som fagforening skal vi være med til at skabe de bedste muligheder for, at man kan lykkes i sit arbejdsliv på den måde man gerne vil” siger formand Dorrit Groth Brandt.

Hun har inviteret fremtidsforsker Anne Skare ind, så vi kan få et indblik i, hvilke kompetencer der i fremtiden bliver vigtige.

Og nu drager formandskabet så på turné med et ønske om input, dialog og gode spørgsmål - og ikke mindst et oplæg om relevante temaer. Alt sammen rammerne for, at du kan få en god oplevelse sammen med dine kolleger.

”Vi er midt i en tid, som stiller mange krav i vores hverdag. Rigtig mange af de krav kan vi altså bedst håndtere, hvis vi gør det i fællesskab,” siger formanden.

Hun peger på, at det ikke mindst gælder mulighederne for at udvikle sine kompetencer og få de rette rammer for at prioritere det i en travl hverdag.

Det er svært at spå om fremtidens kompetencer, og derfor får Dorrit følgeskab af en af Danmarks førende fremtidsforskere Anne Skare. Med sin viden, sit gode humør og sin evne til at udfordre det sikre, løfter hun os op i den berømte helikopter, så vi sammen kan se, hvad der er vigtigt og hvad der bliver vigtigt i forhold til vores kompetencer i fremtiden!

Program
Kl. 16.30 Ankomst og kaffe
Kl. 17.00 Oplæg ved Dorrit og spørgsmål fra salen
Kl. 17.45 Pause med let forplejning
Kl. 18.15 Oplæg ved Anne Skare
Kl. 19.15 Tak for i aften

Vigtig info
Ved ankomsten har du mulighed for at aflevere et spørgsmål til det nye formandskab. Vi forsøger at nå så mange spørgsmål som muligt, men da tiden er begrænset, vil det ikke være muligt at gennemgå alle.

Se de øvrige medlemsmøder her

Om oplægsholder
Anne Skare er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger.

Du ser hende ofte i medierne. Hun har blandt andet været med i DR’s populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’ og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.

Fremtidsforsker Anne Skare er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden inden for radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede ift. det de gør – og som ved, at hårdt arbejde aldrig går af mode.


Anne Skare, Dorrit Groth Brandt, Christiane Vejlø
Jakob Thorgaard, Bente Klarlund, Steen Lund Olsen

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund