Menu luk

Interesseliste for regenerativ lederskab og arbejdsliv-netværket

Tidspunkt
31. dec. 2024, 9.00 - 15.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Stedet endnu ikke fastlagt
Tilmeldingsfrist
31. december 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
3 1

Skriv dig på interesselisten for netværket "Regenerativ lederskab og arbejdsliv" og bliv holdt ajour om netværkets opstart. 

Finansforbundets nye netværksgruppe "Regenerativ lederskab og arbejdsliv" er for dig, som ønsker at blive en del af et fortroligt og fagligt forum, hvor I sammen bliver klogere på muligheder og udfordringer ved regenerativ lederskab.   

Læs mere om netværksgruppen her.

Vi er ved at samle en passende mængde interesserede netværksmedlemmer. Når vi har det rette antal, inviterer vi til et uforpligtende kickoffmøde, hvor vi bl.a. vil drøfte møderammer og emner. 

Er du interesseret i at deltage i kickoffmødet, tilmeld dig denne interesseliste og du bliver holdt ajour om netværkets udvikling.  

Målgruppe og udbytte

Vi har brug for alle, som ønsker at påvirke, udvikle og engagere sig i transformationen af vores arbejdsliv, så der bliver plads til livsglæde, passion og personlig udvikling. Dette netværk er for dem, som vil skabe en arbejdsplads og en verden i balance og harmoni. 

Tilmeld dig vores interesseliste og bliv en del af et netværk, der arbejder for et regenerativt og bæredygtigt arbejdsliv. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for os selv og kommende generationer.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund