Menu luk

Fra startup til stay up - med banken som medspiller -også for ikke-medlemmer

Tidspunkt
20. maj 2021, 17.00 - 18.00
Format
Webinar
Afholdelsessted
Webinar
tilmeldingsfrist
20. maj 2021
Pris
Gratis
Målgruppe
Ikke-medlemmer, Alle medlemmer, Studerende
Tilmelding åbner senere
2 0

Hvordan håndterer man en karriere i konstant udvikling? Vi kigger nærmere på, hvordan du arbejder med udviklingen og skaber nye muligheder, fremfor at blive fanget i en konstant kamp mod det ukendte.

Webinaret er det første i en spritny serie under titlen ’Velkommen til bedre finansielle oplevelser’. Tanken er at se på den danske finanssektor i et nyt perspektiv, og målet er at inspirere til, hvordan banken kan blive en bedre sparringspartner.

Deltag i webinaret, hvor Mik Thobo Carlsen og Nicholas Meilstrup diskuterer iværksætteri, drømme og stopskilte. Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende time med fokus på banken og erhvervskunderne.

Udgangspunktet er at se på de muligheder, der skabes af udviklingen. Hvordan bygger man en skibakke på Amager? Hvordan sikrer vi bedre finansielle oplevelser gennem data, mere viden og bedre beslutninger?

Vær med, når Mik Thobo Carlsen og Nicholas Meilstrup sætter sig foran mikrofonerne og byder velkommen til et spændende webinar.

Udbytte

  • Du får indblik i virksomhedernes dilemmaer
  • Du lærer at fokusere på mulighederne
  • Du kommer i øjenhøjde med dine kunder

Seriens to næste webinarer

Serien består af foreløbig tre webinarer. De næste to er datolagt, så reserver allerede datoerne nu:

03.06.2021 - ”Regnskabssystemernes centrale rolle i den digitale udvikling” med Nicolai Hofsø (VISMA E-conomic) og Nicholas Meilstrup (Crediwire) Klik her

17.06.2021 - ” Digitale løsninger, der optimerer forretningen og kundeoplevelsen” med Allan Thisted (afdelingsdirektør for forretningsudvikling i Sparekassen Kronjylland) og Nicholas (se ovenfor) Klik her

Platform

Vi bruger platformen Teams til afviklingen af webinaret.

Finansforbundet sender linket et par dage før til den mailadresse, som du har valgt, at vi skal kontakte dig på.

Tilgå linket 10-15 min. før, så du kan teste din forbindelse. Det er en god idé at lukke ned for andre programmer såsom mail, chat, Facebook under webinaret, så får du den bedste oplevelse.

På webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål i Q&A.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til webinaret vil blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Ikke-medlem

Er du ikke medlem af Finansforbundet kan du godt tilmelde dig webinaret, ved at sende en mail til arrangementer@finansforbundet.dk, med fulde navn, telefon, e-mail og arbejdsplads. Efter webinaret kontakter vi dig omkring dine muligheder som medlem af Finansforbundet.

Undervisere

Mik Thobo Carlsen er serieiværksætter og er i dag CEO i start-up-virksomheden Mindpool, der arbejder med kollektiv intelligens.

Nicholas Meilstrup er serieiværksætter og nuværende CEO i fintech-virksomheden Crediwire, der arbejder for bedre finansielle oplevelser.

Kontakt kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund