Menu luk

Få tunet din profil til jobbrug

Tidspunkt
2. maj 2022 - 31. maj 2022
Format
Online, Kursusforløb
Afholdelsessted
Hjemme ved egen pc
tilmeldingsfrist
8. april 2022
Pris
Gratis
Kun for
Ledige og kommende ledige
Målgruppe
Ledige
Åben
0 2

Ledige og fratrædende medlemmer.

Onlinekursus: På dette forløb bliver du god til at profilere dig selv. Du får værktøjerne til at skrive en overbevisende ansøgning og skrive en god profiltekst til LinkedIn. Du får konkrete teknikker til, hvordan du får gennemslagskraft ved jobsamtalen. Træningsforløbet afsluttes med en reel jobsamtale med professionel sparring før, under og efter.

Indhold:

  • En tunet selvfortælling, så du tydeligt kan formidle hvem du er, og hvad du kan
  • Værktøjer til at skrive den gode ansøgning
  • Kropssprogsteknikker, der giver gennemslagskraft ved jobsamtalen
  • Rådgivning til en attraktiv LinkedIn profil.
  • Feedback fra ekstern HR-person
  • Individuel feedback på CV, ansøgning og fremtoning fra underviserne
  • Rådgivning og sparring på din jobrejse

Kick off:

Du får link til introvideo, som introducerer de første værktøjer til en tunet profil. Du får den første forberedelsesopgave, som skal løses forud for Modul 1.

Modul 1: Få tunet din selvfortælling og dit CV

Vi kickstarter forløbet med at stille skarpt på dine styrker i din profil. Du lærer, hvad du skal fremhæve i din profilfortælling, for at den virker overbevisende. Du finder ind til dit WHY og gør det til kernen i din selvfortælling. Vi giver dig værktøjskassen til at skrive et overbevisende CV og en skarp profiltekst til LinkedIn

Modul 2: Skriv en overbevisende ansøgning

Du får værktøjerne til at skrive en overbevisende ansøgning. Du lærer at fange opmærksomheden med en god overskrift og bygge ansøgningen op, så den virker attraktiv på virksomheden. Du lærer at anvende en sprogtone, der fremhæver en selvsikker udgave af dig selv.

Modul 3: Gennemslagskraft i ansøgning og samtale - individuel feedback.

Vi træner et overbevisende kropssprog til jobsamtalen, som du både kan bruge til online samtaler og ved face to face. Herefter får du individuel feedback på din ansøgning og på din fremtoning.

Modul 4: Online jobsamtale, feedback og individuel rådgivning

. Du får konstruktiv feedback, så du kan forbedre din perfomance og din ansøgning. Du får sparring og rådgivning på din situation.

Forberedelse:

Der vil være 3-8 timers forberedelse mellem hvert modul:

Forberedelse til modul 1: Skriv dit cv og send det til underviserne.

Forberedelse til modul 2: Skriv en ny version af dit CV og en ny profiltekst til LinkedIn.

Forberedelse til modul 3: Tilret dit CV og profiltekst. Skriv en ansøgning.

Forberedelse til modul 4: Genskriv din ansøgning og lær din elevatortale udenad. //

Tidspunkt:

2/5 kl. 9.00-12.00 Modul 1 - webinar

9/5 kl. 9.00-13.00 Modul 2 - webinar

20/5 kl. 9.00-13.00 Modul 3 - webinar

31/5 kl. 9.00-12.00 Modul 4 - webinar

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og evt. konferencested alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Dit navn, email, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet./P>

Underviser:

Lene Kobbernagel, kommunikationsrådgiver og kropssprogsekspert. Lene brænder for at give andre gennemslagskraft. Hun er specialist i at bruge fortællinger og kropssprog til at formidle overbevisende. Lene har siden 2011 trænet ledere, sælgere og rådgivere fra mere end 100 virksomheder. Lene har skrevet bøgerne ”Op på ølkassen”, Gyldendal 2018 og ”Skuespilleren på arbejde” (2009). Hun har undervist i Finansforbundet siden 2013. Du kan se et eksempel på, hvordan Lene arbejder her http://lenekobbernagel.dk/korridoren-en-simpel-teknik-til-at-fremstaa-sikker. www.lenekobbernagel.dk

Når du registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du informere om, at kurset er et lukket kursus, der er to lektioner pr. dag, og kurset er udbudt af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din uddannelse.

;

Kontakt kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund