Menu luk

Emilia van Hauen om at lede unge medarbejdere

Tidspunkt
30. jan 2024, 17.00 - 19.30
Format
Gå-hjem-møde
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
22. december 2023
Pris
250,00 kr.
Målgruppe
Ledere
Åben
3 0

”Medarbejder-poolen” er for lille. I fremtiden kommer vi til at mangle mange medarbejdere, især de unge. Forstå fremtidens arbejdsmarked og kunsten at lede, tiltrække og tilknytte de unge.

Udbytte
Få fakta, indsigter og forståelse for nedenstående, så du kan arbejde bedre sammen med de unge:

  • Hvad de fire generationer på arbejdsmarkedet har at tilbyde hinanden
  • Hvorfor de unge Z’ere forventer ligeværdighed og mening i arbejdet
  • Hvordan man går fra bundne til neo-tribale fællesskaber med plads til co-creation
  • Hvorfor de unge er født til sårbarhed og samskabelse
  • Er du leder? Så forbered dig på at agere som en guru

Mere om indholdet
Emilia tager afsæt i sin spritnye bog om emnet, som du vil få udleveret som en el af gå hjem-mødet på dagen. I skrivende stund er den stadig ved at blive forfattet.

I en tid hvor vi oplever en meget lav arbejdsløshed og særlige udfordringer med at tiltrække og fastholde (især den unge) arbejdskraft, er fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation i gang med at blive defineret. Z’erne har nemlig en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er - og ikke mindst hvad de vil med det. De er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber, diversitet, balance og af at forbedre verden – og så forventer de nære relationer til deres ledere. Samtidig kan man godt glemme alt om at fastholde - det giver ikke mening for den generation. I stedet skal man tænke i tilknytning, som giver helt andre vilkår. Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

Program
Kl. 16.30-17.00: Tjek ind -og kom og netværk med din lederkolleger i sektoren over kaffe og kage.
Kl. 17.00-18.00: Oplæg af Emilia van Hauen
Kl. 18.00-18.30: En let bid mad og gode snakke om oplægget
Kl. 18.30-19.30: Fortsat nye indsigter og masser af dialog mellem jer og Emilia omkring det, der udfordrer i netop jeres leder-virkelighed.

Kl. 19.30: Farvel og tak for i aften!

Om underviser
Emilia van Hauen er kultursociolog (cand.scient. soc), HD(A), international foredragsholder & TEDx speaker, forfatter til seks bøger, heraf to bestsellere, professionelt bestyrelsesmedlem (bestod CBS Bestyrelsesuddannelse med udmærkelse i 2015), kommentator og trendrådgiver. Hun har specialiseret sig i de unge generationer, køn & diversitet, samt moderne fællesskaber. 18.1.24 udkommer hendes bog om de unge generationer på Gyldendal.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund