Menu luk

Boost dit studiejob-game: Lær hvordan du sparer tid med LinkedIn og udvider dit netværk

Tidspunkt
19. nov. 2024, 16.00 - 17.15
Format
Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
15. november 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Ikke-medlemmer, Studerende, Ikke-medlemmer
Åben
1 9

Er du studerende i den finansielle sektor og vil du lære hvordan du kan lande dit næste job via LinkedIn? Tilmeld dig vores webinar med Frederikke Djursø og få indsigt fra begge sider af jobsamtalen

Frederikke har de sidste fem år, arbejdet med rekruttering i virksomheder med alt fra 3-3000 medarbejdere, hvor hun har identificeret og kontaktet hundredvis af kandidater inden for et bredt område. Som en ivrig networker har hun privat formået at opbygge sit professionelle netværk fra bunden og lande spændende jobmuligheder - uden nogensinde at sende en traditionel ansøgning. Frederikke er selv 26 og studerende, så hun har selv kendskab til at være presset på tid, at få lyst til at skifte job midt i en travl eksamensperiode, eller at have følelsen af ikke at ”kunne nok”, til at ville netværke. 

I dette oplæg vil Frederikke dele sine strategier til effektivt at bruge LinkedIn til at netværke og jobjagt. Hun vil guide dig gennem:

  • Optimering af din LinkedIn-profil: Lær at fremhæve dine færdigheder og erfaringer på en måde, der fanger opmærksomheden hos potentielle arbejdsgivere.
  • Effektive netværksstrategier: Opdag, hvordan du kan udvide dit netværk og nå ud til relevante kontakter uden at virke påtrængende.
  • Beskedformulering: Få tips til at professionelle beskeder, der åbner døre til nye muligheder.

Mere om indholdet
Hvordan ser en rekrutteringskonsulent på en studerendes LinkedIn-profil? Frederikke vil gennemgå de gængse ting, der er gode at have styr på, på LinkedIn. Herefter vil hun vise hvordan man kan gøre meget med lidt – altså hvordan du som studerende med sparsom erfaring kan blive fundet, og være interessant, for en rekrutteringskonsulent. Hun vil gennemgå hvordan du kan bruge din profil på forskellige måder – F.eks., hvordan er det smart at opsætte profilen når du er jobsøgende? Og hvad så når du har fået jobbet? Uanset om du er introvert, ekstrovert eller et sted derimellem, vil Frederikke vise dig, hvordan du kan bruge LinkedIn på en måde, der føles autentisk for dig.

Gå ikke glip af denne unikke chance for at booste din karriere!

Program
Webinaret kombinerer præsentation med løbende mulighed for spørgsmål over chat. Vi afslutter med Q&A. 

Om underviser
Frederikke Djursø har fem års erfaring i LinkedIn search og rekruttering. Hun har siddet i Netcompany, hvor hun primært rekrutterede inden for IT. Hun har efterfølgende arbejdet i mindre headhunting- og rekrutteringsbureauer hvor hun rekrutterede alt fra CFO’er til studentermedhjælpere. Hun har netop arbejdet med search i to år for Teknologisk Institut. I dag turnerer hun rundt på universiteterne i Danmark for at undervise i LinkedIn, hun underviser krigsveteraner i at oversætte deres kompetencer fra militær til det civile, og hun hjælper opsagte medarbejdere med at fintune deres LinkedIn profiler til den forestående jobjagt. Hun er derudover kandidatstuderende og træder selv ind på jobmarkedet som nyuddannet næste sommer.

Praktisk info
Vi sender link samt relevant info ud til deltagerne et par dage før kurset. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af kursusdagen.

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere på kurset. Dit navn og mailadresse kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.


Frederikke Djursø

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund