Menu luk

Barselsnetværksmøde - Gi´dig selv en god chef

Tidspunkt
22. aug. 2024, 10.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Vestas
Hedeager 42
8200 Aarhus N
Tilmeldingsfrist
8. august 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 2

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.  

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet alle medlemmer på barsel at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder står for de faglige indlæg alt imens, at du netværker, får ny inspiration og pusler om din baby.  

Læs mere om samarbejdet og netværket her


Den 22. august kan du deltage i arrangementet ”Gi´dig selv en god chef"

Hører din chef ikke ordentligt efter, hvad du siger? 

Er det svært at sige nej, når chefen beder dig om at løse endnu en opgave ud over alle de andre opgaver, du allerede har påtaget dig? 

Har du lyst til at få mere indflydelse på dit arbejdsliv, men er i tvivl om, hvad du kan gøre? 

Hvis du kan sige ja til bare ét af disse spørgsmål, kan du denne dag få inspiration til et bedre og sjovere arbejdsliv, hvor det i højere grad er dig selv, der bestemmer og har hånden på rattet. 

Det kræver, at du selv kommer på banen, og derfor deler karriererådgiver og jobcoach Marianne Bækbøl i dette oplæg ud af let tilgængelige redskaber og metoder, der kan give dig den indflydelse på dit arbejdsliv, du savner. Give dig mindre stress og mere arbejdsglæde. 

Du får blandt andet en introduktion til ”Nej’ets kraft”, og hvordan du kan sige mere nej, uden at hverken chefen eller kollegerne bliver sure. 

Du får også nemme opskrifter på, hvordan du med det samme kan få et bedre arbejdsliv gennem små, afgørende ændringer i din adfærd og kommunikation, der får din chef til at høre efter og tage dig seriøst. 

Når du går hjem fra dette foredrag, har du fået: 
 

  • Energi og mod til at stå op for dig selv og din arbejdsglæde 
     
  • Metoder til at få chefen til at høre efter og anerkende dig 
     
  • Redskaber til at få mere indflydelse på dit arbejdsliv 
     
  • Mulighed for at anskaffe dig Marianne Bækbøls bog ’Giv dig selv en god chef’ til særlig nedsat foredragspris

Tilmelding til fysisk deltagelse

Log på og tilmeld dig netværksmødet. Vi kører efter først-til-mølle og har begrænsede pladser, så skynd dig at få en plads. 

Dette er tilmelding til fysisk deltagelse. Hvis du ønsker at deltage online, kan du tilmelde dig her.

Praktisk information

Al praktisk information om netværksmødet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies. 

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.  

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet. 

Om foredragsholderen

Marianne Bækbøl er selvstændig karriererådgiver, jobcoach og forfatter. Hun er uddannet socialrådgiver, leder og journalist. Hun har hjulpet mennesker til at skabe positive forandringer i deres (arbejds-)liv i mere end 25 år. Hun har et bredt branchekendskab og dyb indsigt i hvor ofte en svag eller dårlig relation til chefen er årsagen, når tankemylder, søvnbesvær, ondt i maven eller andre symptomer på stress sætter ind.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund