Menu luk

Skab mere energi på lukrativt forløb med David Owe (4 moduler)

Tidspunkt
5. sep. 2024, 17.00 - 20.00
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Innercise
Bådehavnsgade 12, 3. sal
2450 København SV
Tilmeldingsfrist
1. august 2024
Pris
1.500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer
Venteliste
0 5

På dette lukrative forløb vil du lære at skabe energi gennem åndedrættet. Du vil opdage, at du kan optimere din opmærksomhed, øge din performance og ikke mindst hæve dit humør ved at trække vejret rigtigt.

Udbytte

  • Mere energi
  • Bedre immunforsvar
  • Færre bekymringstanker og tankemylder
  • Bedre performance
  • Indre ro og bedre søvn

Mere om indholdet
Stort set al vores energi kommer fra åndedrættet. Du kan gå måneder uden mad, dage uden vand, men kun få minutter uden at trække vejret.Når du trækker vejret forkert, får kroppen ikke nok ilt, og du performer under evne. Du vil opleve udmattelse og manglende koncentration.

Ved at få et sundt, funktionelt åndedræt vil du forbedre, ikke bare din fysiske form og opleve mere overskud, men også øge din mentale kapacitet, så du bedre kan koncentrere dig, holde fokus og føler dig mere veloplagt.

Energi kommer ikke af ingenting, så du skal investere i dit åndedræt for at få mere energi. David Owe arbejder i Innercise med 4 energigivende faktorer, der samtidigt er medvirkende til at regulere og afslappe dit nervesystem, nemlig:

  • Åndedrættet
  • Fysisk træning
  • Kuldeeksponering
  • Varmeeksponering

Dit nervesystem skal nemlig aktiveres gennem positive “stressorer” for at blive modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer. Vil du med?

Program
Vigtigt: Modul 1 er kl. 17.00-20.00. Modul 2, 3 og 4 ligger i tidsrummet kl. 17.00-19.30 og du skal medbringe badetøj og håndklæde hver gang.

Modul 1 – 5. september
Mekanismer og fysiologi
Introduktion til åndedrætsprotokoller. Teori og praksis.
Der vil også være frivillig kuldeeksponering

Modul 2 – 12. september
Her vil fokus være på CO2 tolerance og på, hvorfor vi skal trække vejret gennem næsen.
Der vil også fokus på at optimere søvnen.
Teori og praksis

Modul 3 – 19. september
Energi og Fokus. Her bliver zoomet ind på hvordan du kan skabe ekstra energi, når du er udslidt. Her bliver du introduceret for Holotropisk åndedræt, der øger energien og skaber fokus. Der bliver givet værktøjer til at skabe energi og fokus på arbejdspladsen via korte og nemme øvelser.

Modul 4 – 26. september
Opsummering af de tidligere sessioner. Her vil der også blive arbejdet med kontrast træning?mellem kulde og varme, så forbered dig på at dit nervesystem holder en stor fest.

Mellem modulerne
Mellem modulerne vil du modtage mails fra David med hjemmeopgaver, der indeholder protokoller, lydfiler?og øvelser, som du kan implementere i din hverdag. Du vil derfor efter kun fire uger være klædt på til at fortsætte din egen praksis. Du kan bruge rigtig meget tid på at bruge dette, men også mindre. Afsæt lidt tid i kalenderen til at få det optimale ud af forløbet.

David Owe er uddannet psykolog fra København Universitet (cand. psych) og skuespiller fra Statens Teaterskole. Han har en solid baggrund som underviser og formidler og de sidste år har han arbejdet som klinisk psykolog ved siden af sin skuespillerkarriere.

Han er medejer af sundhedscenteret ”Innercise” (hvor kurset også vil blive afholdt). Her brænder han for at gøre kursister stærkere, sundere og gladere gennem arbejde med åndedrættet og kuldetræning.

Han har særlig fokus på at forstærke det enkelte menneskes styrker og ressourcer og har bred erfaring med behandling af angst, depression, isolationsfølelse og ensomhed.?

Betaling
Fakturaen vil blive tilsendt ca. 30 dage før start. Ønsker du denne udstedt til din arbejdsgiver, bedes du informere os om dette ved enten tilmelding eller ved at sende en mail til nedenstående mailadresse.

Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og mislykkedes dette, så er du fortsat tilmeldt og vil i stedet få tilsendt en faktura, som beskrevet ovenfor.

Afbud
Du kan gratis melde afbud optil 30 dage før arrangementsstart. Herefter refunderes deltagergebyret ikke, og en eventuel faktura vil være til forfald.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

 

David Owe

 

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund