Menu luk

Netværk med fokus på finansielle produkter og markeder

Søger du et fællesskab med fagfæller, som kender til dine udfordringer og muligheder? Bliv en del af Finansforbundets netværksgruppe for finansfolk, som arbejder med gældspleje, finansielle produkter og få sparring, inspiration og ny viden.

Oplever du at sidde alene i hverdagen og mangle sparringspartnere, når det gælder finansielle produkter, gældspleje og det finansielle marked generelt? Så bliv medlem af netværket og mød fagfæller, hvor I vil dele udfordringer, muligheder og give sparring.

Netværkets fagområde dækker over rådgivning omkring finansielle produkter, udarbejdelse og brug af finansieringsanalyse, optimering af gældsposter og struktur, formidling af makroøkonomiske budskaber (primært omkring rentemarkedet).

Din hverdag – dine udfordringer

Netværksgruppen er medlemsdrevet. Det betyder, at du som medlem skal være indstillet på at byde ind med sparring og dele dine erfaringer med de andre netværksmedlemmer.

Til gengæld har du også mulighed for at indvie dine med-netværksmedlemmer i dine daglige udfordringer og få input til løsninger. Vi lægger også altid op til, at medlemmerne byder ind med ideer til emner, oplægsholdere eller cases, som kunne være interessant at kigge nærmere på.

Netværket er for dig

Målgruppen for netværksgruppen er profiler, som fx arbejder med

  • Gældspleje Rådgivning
  • Handel med finansielle renteprodukter
  • Generel rådgivning omkring risici hos virksomheder
  • Makro analyse (herunder rentemarkedet)

Du kan side hos pengeinstitut, realkredit eller hos en selvstændig rådgivnings- eller analysevirksomhed.

Skal du være med?

Vi er ved at samle en passende mængde interesserede netværksmedlemmer. Når vi har det rette antal, inviterer vi til et uforpligtende kickoffmøde, hvor vi bl.a. vil drøfte møderammer og emner.

Er du interesseret i at deltage i kickoffmødet, skriv en mail til netvaerk@finansforbundet.dk
, så holder vi dig ajour.

Skriv gerne "Finansielle produkter" i emnefeltet og sæt et par ord på, hvad du ønsker at få ud af dit medlemskab af netværket. 

Umiddelbart er det gratis at være medlem af netværket så frem, at du er medlem af Finansforbundet. Der kan dog komme egenbetaling ift. fx forplejning. Vi dækker heller ikke transport til og fra netværksmøderne.  

Få en introduktion til netværket

Hør Carsten Aagaard fortælle om sin motivation for at danne et netværk med fokus på det finansielle markedet og dets produkter. Formålet er at samle folk med forskellige baggrunde og arbejdspladser og inspirere hinanden.

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt Netværksteamet på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.