Menu luk

Bæredygtigt arbejdsliv

Er det vigtigt for dig at kunne forme dit eget arbejdsliv? Der er mange strømninger ift. fremtidens arbejdsliv, men hvad betyder det for organisationerne og for dig som medarbejder? Vi mødes fem gange og undersøger, hvad vi i praksis kan gøre for at skabe en mere bæredygtig hverdag.

Har du styr på alle de trends, der for tiden tegner fremtidens arbejdsliv?

Der er helt klart en bevægelse i gang, men synes du også, at det er svært at omsætte strømninger og gode buzzwords til konkret handling - til glæde for din organisation og menneskene i dem? Så er du ikke alene.

Dette netværk ser vi som en tænketank, hvor vi har til formål at undersøge og komme med anbefalinger til, hvad vi i praksis kan gøre for at skabe en mere bæredygtig organisation og et mere bæredygtigt arbejdsliv for dig.

Vi har udvalgt fem højaktuelle temaer, som vi mener, er interessante at tage fat i for at skabe rammerne for et mere bæredygtigt arbejdsliv, og vi stiller skarpt på, hvordan du selv kan påvirke det.

I løbet af fem mødegange vil vi arbejde med de fem temaer og gennem forskellige perspektiver kigge på, hvordan vi i sektoren kan tage de næste konkrete skridt for et bæredygtigt arbejdsliv. Vi får til hvert møde besøg af en spændende gæst, der brænder for netop det konkrete tema.

Temaerne er

  • Fleksibilitet
  • Medarbejderengagement og mening
  • Fællesskaber
  • Medledelse
  • Regenerativ ledelse

Efter hvert møde samler vi op og serverer gode anbefalinger til handling.

Igennem de fem møder, bliver du klædt på med viden og konkrete indsigter, så du bliver i stand til at eksperimentere i dit eget arbejdsliv.

Netværksgruppen er for dig

Målgruppen er dig, der er passioneret omkring at skabe bedre rammer for, at du kan sætte dit eget potentiale i spil. Vi forventer af dig som deltager, at du har lysten og kan se potentialet i at gøre noget anderledes i egen organisation og bidrager aktivt med at spille netværket i tænketanken god.

Vi byder forskelligheden velkommen, så alle profiler, kan være med.

Online netværksmøder

Netværksmøderne finder sted online fem tirsdage kl. 8.00-10.00: 

  • 14. november 2023 om temaet "Fleksibilitet"
  • 16. januar 2024 om temaet "Medarbejderengagement og mening"
  • 27. februar 2024 om temaet "Fællesskaber"
  • 9. april 2024 om temaet "Medledelse"
  • 28. maj 2024 om temaet "Regenerativ ledelse"

Bliv medlem

Udfyld nedenstående ansøgning og vi vender retur til dig hurtigst muligt. 

Initiativtagerne bag netværksgruppen

Stine Odgaard Ranum og Pia Bettina Sund Bundgaard er tovholdere for netværket.
Sammen vandt de i 2022 en Danish Diversity Award for deres arbejde med at opstarte et mangfoldighedsnetværk i Jyske Bank.

Til dagligt sidder Stine Odgaard Ranum som HR Partner i Jyske Bank, hvor hun arbejder med at løfte organisationen ved at kvalificere ledelse samt arbejde med kultur, udvikling og adfærd.
Stine har en passion for at sætte bæredygtig ledelse og mangfoldighed på dagsordenen i den finansielle sektor og interesserer sig for at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for alle.

Pia Sund Bundgaard arbejder som seniorkonsulent for Strategi og Eksekvering i Bankdata, hvor hun arbejder med at understøtte strategiudvikling med fokus på kultur, organisatorisk sammenhængskraft og mening.
Pia er passioneret omkring fremtidens bæredygtige organisationer og arbejder særligt nysgerrigt med temaerne fleksibilitet, mangfoldighed og inkluderende fællesskaber.

Stine og Pia faciliterer og sikrer fremdrift. Derudover er netværket drevet af medlemmer for medlemmer i samarbejde med Finansforbundet, hvorfor vi forventer aktiv deltagelse af alle medlemmer. 

Initiativtagerne bag netværksgruppen: Pia Bettina Sund Bundgaard og Stine Odgaard Ranum

Kontakt Netværksteamet på

32 66 13 68

Er du nysgerrig på denne eller en anden af vores netværksgrupper, kontakt os på netvaerk@finansforbundet.dk eller ring til os.