Menu luk

Copenhagen Fintech melder sig ind i arbejdsgiverforening og indgår overenskomst

Innovationshubben Copenhagen Fintech har meldt sig ind i Arbejdsgiverforeningen for Fintech (AF) og tegnet overenskomst med Finansforbundet.

Den prisvindende innovationshub Copenhagen Fintech har meldt sig ind i Arbejdsgiverforeningen for Fintech (AF), der i forvejen tæller en stribe fremtrædende medlemmer i dansk fintech.

Det oplyser Jonas Kjær Leed, der er formand for AF og til dagligt ansat i Lunar Bank som Group General Counsel.

”Copenhagen Fintech er en vigtig aktør på den danske fintech-scene, som nu træder ind i vores forening. Vi er selvsagt meget glade for, at også Copenhagen Fintech ser os som deres relevante arbejdsgiverforening, og vi ser frem til samarbejdet,” siger Jonas Kjær Leed.

Indgår overenskomst
Copenhagen Fintech tæller ca. 20 medarbejdere og arbejder for at sikre de bedst mulige vilkår for fintech-virksomheder i Danmark.

I forlængelse af indmeldelsen i AF har Copenhagen Fintech indgået overenskomst med Finansforbundet.

”Siden starten af Copenhagen FIntech i 2016 har økosystemet i Danmark udviklet sig eksplosivt. Der er nu mere end 4.000 ansatte i fintech-startups og hertil kommer de mere etablerede finansielle teknologiselskaber. Med den størrelse synes vi det er helt naturligt, at vi også på dette område går foran og indgår mere formelle aftaler med Finansforbundet og AF ,” siger Thomas Krogh Jensen, direktør i Copenhagen Fintech.

I Finansforbundet glæder formand Kent Petersen sig over, at Copenhagen Fintech har indgået overenskomst

”Vores udgangspunkt fra start var at dyrke krydsfeltet mellem tech og finans for at skabe jobs og vækst i Danmark i en helt ny branche med stærke relationer til den etablerede finanssektor. Det har vi hele tiden troet på, at organisering også kan være med til at understøtte, og jeg er meget glad for at se både Arbejdsgiverforeningen for Fintech og overenskomstdækningen af området vokse”, siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet

Vores udgangspunkt fra start var at dyrke krydsfeltet mellem tech og finans for at skabe jobs og vækst i Danmark i en helt ny branche med stærke relationer til den etablerede finanssektor
- Kent Petersen, tidligere formand for Finansforbundet

En del af Finanssektorens Arbejdsgiverforening
AF er en selvstændig arbejdsgiverforening, der er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), som er hovedorganisation på det finansielle arbejdsmarked.

I FA glæder Katja Brunbjerg Muff, underdirektør, sig over Copenhagen Fintechs indmeldelse i AF.

”Arbejdsgiverforeningen for Fintech gør et stort og imponerende arbejde for at være relevant for landets fintech-virksomheder. I dag favner arbejdsgiverforeningen både store og små virksomheder, og både relativt nystartede og etablerede virksomheder. Og det er vigtigt, fordi det betyder, at dansk fintech forankres i finanssektoren. Med Copenhagen Fintech i medlemskredsen står foreningen endnu stærkere,” siger Katja Brunbjerg Muff.  

En serviceaftale mellem AF og FA betyder, at AF’s medlemsvirksomheder har fri adgang til FA’s rådgivning og services på linje med FA’s egne medlemsvirksomheder.

Kontakt

Thomas Krogh Jensen, CEO, Copenhagen Fintech, tkj@copenhagenfintech.dk, 20601548

Jonas Kjær Leed, formand for Arbejdsgiverforeningen for Fintech via Mads Krøll Christensen, mkc@fanet.dk, 20447599

Kent Petersen, tidligere formand for Finansforbundet, via Kristian Lind, kl@finansforbundet.dk, 61204214

Katja Brunbjerg Muff, underdirektør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, via Mads Krøll Christensen, mkc@fanet.dk, 20447599

Seneste nyt