Menu luk

Thea og Julie står bag nyt netværk: ”Vi vil give de studerende en stemme”

Et nyt netværk for studerende i den finansielle sektor skal give de studerende et sted at høre til.

3. feb 2023
3 min
Thea Og Julie 680X400
Julie Olin (tv.) og Thea Sjølander Hvidkær (th.) vil med et nyt netværk give studerende et sted at mødes med ligesindede. Foto: Carsten Andersen

”Vi vil gerne give de studerende en stemme og et sted at høre til.”

Sådan lyder det fra Thea Sjølander Hvidkær, der sammen med Julie Olin er ved at starte et nyt netværk for studerende i den finansielle sektor.

Studentermedhjælpere og praktikanter sidder ofte alene blandt fastansatte kolleger. Derfor er det ikke altid, de kan snakke med om eksamensstress eller bøvl med en ny lejlighed.

”Vi oplever et skift i fokus fra rekruttering af graduates til, at for eksempel Danske Bank og Nordea har mere fokus på studentermedhjælpere,” siger Thea Sjølander Hvidkær, der sammen med Julie Olin netop har været på Finansforbundets kursus for netværksledere.

Relevant for alle studerende i den finansielle sektor

Thea Sjølander Hvidkær pointerer, at netværket vil være relevant for alle studerende i den finansielle sektor, uanset om man har studiejob, praktikplads eller ingen af delene.

Ideen er både at give de studerende et sted at mødes med andre ligesindede, men der vil også være faglige input. Lige nu har Thea Sjølander Hvidkær og Julie Olin blandt andet et event om præsentationsteknik med Sofie Lassen Kahlke på tegnebrættet med en efterfølgende torsdagsbar på Søpavillionen. Du kan tilmelde dig allerede nu lige her.

”Vi vil gerne give de studerende en stemme og et sted at høre til.”
- Thea Sjølander Hvidkær, står bag nyt netværk for studerende i den finansielle sektor

Netværk i Finansforbundet


Emner

Seneste nyt