Menu luk

Bliv klogere på fintechområdet

Nye løsninger inden for bæredygtig finans, forsikring, e-penge, formuepleje og servicering af små og mellemstore virksomheder er på programmet i Copenhagen Fintech Week fra 13.-15. september, der afvikles online. Medlemmer af Finansforbundet har adgang til gratis billetter.

31. aug. 2021
2 min

For fjerde gang er Copenhagen Fintech vært for Copenhagen Fintech Week, der i år er spredt ud over otte dage. De første online-sessioner er afholdt i juni og august, og mandag 13. – onsdag 15. september afvikles i alt 12 webinarer, som deltagere fra hele verden kan tilmelde sig.

”Det hele holdes digitalt igen i år, fordi det har været svært i god tid at planlægge en fysisk konference med de corona-restriktioner, der har været. Det digitale format gør, at vi virkelig kan tiltrække verdensklasse talere og paneldeltagere.  Så Copenhagen Fintech Week er altså en kanon mulighed for at nemt og digitalt at blive opdateret på de vigtigste fintech temaer og tendenser – Live og med de globale eksperter der ved allermest om de forskellige emner, fortæller Simon Schou, Chief Innovation Officer i Copenhagen Fintech.

”Men det går desværre lidt ud over muligheden for at netværke med andre konferencedeltagere – og det skal det ikke være nogen hemmelighed at vi glæder os til i fremtiden igen at kunne afholde Copenhagen Fintech Week som en fysisk event”, tilføjer han.

Mandag 13. september kl. 9 -10.30 debatterer blandt andre Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen Fintech, og Dr. Leda Glyptis, Chief Client Officer i Altfi, om, hvor fintech er på vej hen lige nu, og om hvilken rolle nordisk fintech indtager. Året igennem sætter Copenhagen Fintech Week fokus på nordisk fintech, tidligere har der været trend-seminarer om Danmark og Norge, og onsdag 15. september vil man kunne høre nyt om fintech-scenen i Finland.

Som tidligere år holdes der også et symposium om forskning i fintech. Dette finder sted mandag 13. september.  Rethinking Insurance er overskriften på mandagens sidste session, og bag den gemmer sig en interessant udvikling, om hvordan man ved hjælp af tilgængelige data, kan revolutionere måden, der udbydes forsikringer på.

Andre emner i fintechugen midt i september er:
-  Disrupting Wealth – om hvordan tech-løsninger kan hjælpe den enkelte velhaver med at forvalte sine midleer
- SME Digitalization – om faktureringsløsninger, deling af data mellem revisorer og banker med videre, som kan lette mindre om mellemstore virksomheders hverdag
- Programmable Money – om kryptovalutaers og e-penges fremdrift

Bæredygtig finans er naturligvis også på programmet og den udfordring med data, som begrebet giver. Onsdag 15. september kl. 9.15-10.45 kan du blandt andet høre Lise Pretorius, Head of Sustainability Analysis i Matter, og Kristian Rönn, Co- forunder af Normative, diskutere, hvad der er rigtig grøn finans.

Læs mere om Copenhagen Fintech Weeks program her.

Seneste nyt