Menu luk

Se ind i den digitale fremtid

Sektoren er under forandring, og på en inspirationskonference 6. december bliver der lukket op for visioner og fakta.

26. nov. 2017
1 min

​Den fjerde industrielle revolution er godt i gang i de finansielle virksomheder, der er på vej til at blive softwarevirksomheder i samarbejde med nye aktører.

Der zoomes ind på tendenserne på konferencen 'Fremtidens digitale finansielle arbejdsmarked' i Finanssektorens Hus onsdag 6. december, som Finans Danmark inviterer til i samarbejde med DI Digital, Copenhagen Fin Tech, Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finansforbundet.

Ikke kun tendenserne, men i høj grad hvilke løsninger og tiltag, der skal til for at udnytte potentialet og få det bedst mulige arbejdsmarked, er på programmet. Arrangørerne har fem konkrete ønsker til politikerne, blandt andet øget udbud af efteruddannelse og at der skal uddannes flere it-specialister på universiteterne.

Konferencen rummer oplæg fra Jacob Hedegaard, Nordea, om robotter og kunstig intelligens, fra formand Kent Petersen, Finansforbundet, om fremtidens digitale finansielle arbejdsmarked og fra Jan Horsager, IDC Nordic, om tendenser.

 Der vil desuden være politisk paneldebat med deltagelse af Torsten Schack Pedersen (V), Thomas Jensen (S) og Ida Auken (RV).

Læs mere om konferencen her.

 

Seneste nyt