Menu luk

Løb dig til et job med FTFa

Tirsdag efter påske og mange tirsdage frem giver FTFa jobsøgende og studerende mulighed for at netværke, få karriererådgivning og søge job på en lidt alternativ måde.

​Tirsdag den 18. april skyder FTFa for 4. år i træk deres løbeklub for ledige og studerende i gang. Løbeklubben adskiller sig fra andre løbeklubber, da der før, efter og under turene er mulighed for at netværke med mulige arbejdsgivere eller søge råd og sparring om jobsøgningen hos FTFas jobkonsulenter.

Igennem foråret og sommeren samles løbeklubben hver tirsdag og løber eller går tre til fem kilometer. Cirka en gang om måneden vil en kendt foredragsholder holde oplæg inden løbeturen. På plakaten er bl.a. livstilsekspert Anne Glad og tidligere udenrigsminister Lene Espersen. Fælles for foredragsholderne er, at de alle vil fortælle om deres egne karriere overvejelser og skift og om deres forhold til motion.

Direktør i FTFa, Michael Darmer, er ikke i tvivl om, at mere motion kan hjælpe ledige til at komme i job.

"Motion kan styrke livskvaliteten på mange måder. Det kan løfte selvværdet og give selvtillid, og det kan nogle have brug for, hvis de har været ledige, og er i gang med at søge job", siger Micheal Darmer til Nyhedsbrevet Finans.    

Ledige tager til virksomhedsfest

Øget selvtillid og øget selvværd er kun en af grundende til at FTFa tilbyder ledige og studerende en løbe- og karrierehjælp. Løbeklubben slutter af med at deltage i DHL-stafetten i Fælledparken i København.

"Vi støtter altid DHL, der går for at være Danmarks største virksomhedsfest. Men der er jo nogle, der ikke er inviteret til det, og det er jo de ledige og de studerende. Vi vil selvfølgelig gerne give dem muligheden for at være med".

"Derudover kan det være sundt, at man som ledig får en skemalagt hverdag. Der kan en løbeklub hver tirsdag aften være en god måde at få en mere struktureret og stabil hverdag", siger Micheal Darmer.

Klubben mødes hver tirsdag kl. 17 på Snorregade 15 på Islands Brygge. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendigt. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne til at møde op.

Seneste nyt